Cercei argint Gentle Breeze

  • 98,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Cerceii de argint Gentle Breeze conferă, celei ce alege să îi poate, aerul proaspăt al unei dimineți de primăvară. Lucrați cu pricepere, pe suport de argint, petală cu petală, și puternic contrastanți din punct de vedere cromatic, cerceii Gentle Breeze se vor transforma într-un punct focal subtil, pentru orice ținută pe care vei alege să o abordezi, de la cele florale, vaporoase, boho chic, și până la cele casual elegant sau, de ce nu, office.

Cerceii de argint Gentle Breeze cu flori albastre, sunt delicați și feminini, potriviți oricărei personalități romantice, fiind, totodată, preferați, datorită formei și caracterului subtil, și de doamnele și domnișoarele cărora nu le place sa iasă în evidență, în general, prin intermediul pieselor de bijuterie afișate.

Combinația deosebită de alb imaculat și albastru electric, cu accente de verde mint pastelat și gri, duce cumva cu gândul la peisajele memorabile din santorini, frumusețea caselor tradiționale grecești sau reprezentarea încărcată de simbolism a florii de nu mă uita.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul interior 12 mm, diametrul exterior 14 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori alb, albastru, gri, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint Gentle Breeze

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint Gentle Breeze

Scrie un review

Notă