Cercei argint Gentle Breeze

Argint 925, argilă polimerică

(1 review-uri)
  • 119,00 Lei107,00 Lei
Disponibilitate: În stoc
Livrare: +15 Lei (gratuit peste 250 Lei)

Cerceii de argint Gentle Breeze conferă, celei ce alege să îi poate, aerul proaspăt al unei dimineți de primăvară. Lucrați cu pricepere, pe suport de argint, petală cu petală, și puternic contrastanți din punct de vedere cromatic, cerceii Gentle Breeze se vor transforma într-un punct focal subtil, pentru orice ținută pe care vei alege să o abordezi, de la cele florale, vaporoase, boho chic, și până la cele casual elegant sau, de ce nu, office.

Cerceii de argint Gentle Breeze cu flori albastre, sunt delicați și feminini, potriviți oricărei personalități romantice, fiind, totodată, preferați, datorită formei și caracterului subtil, și de doamnele și domnișoarele cărora nu le place sa iasă în evidență, în general, prin intermediul pieselor de bijuterie afișate.

Combinația deosebită de alb imaculat și albastru electric, cu accente de verde mint pastelat și gri, duce cumva cu gândul la peisajele memorabile din santorini, frumusețea caselor tradiționale grecești sau reprezentarea încărcată de simbolism a florii de nu mă uita.

 

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul interior 12 mm, diametrul exterior 14 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori alb, albastru, gri, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (1)

Scrie un review