Cercei argint La vita e bella

  • 134,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Ești genul de persoană veselă și jovială, comunicativă și care se face ușor plăcută tuturor celor din jur, prin natura sociabilă și naturală? Atunci cerceii de argint La vita e bella sunt realizați cu gândul la tine! 

Eclectici și explozivi ca un curcubeu, imposibil de trecut cu vederea, însă rafinați, în același timp, și impecabil lucrați, cerceii de argint La Vita e bella îți asigură intrarea scontată, în orice cadru. 

Buchetul minunat de culori îi face ușor de asortat, forma versatilă, lungimea și tema florală îi aduc de asemenea în zona unei eleganțe lipsite de pretențiozitate, organice, eliberate de presiunea contextului. 

Cerceii de argint La vita e bella sunt lucrati manual, cu pricepere și migală, petală cu petală. Vii și originali, romantici și primăvăratici, pot însufleți orice ținută, acordându-ți aerul cool, tineresc, pe care îl meriți, cu zero efort. 

Trăiește libertatea care te caracterizează, fii exact așa cum vrei să fii, iar noi ne vom asigura că arăți excelent în timp ce o faci.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 16 mm, lungime totală cercei 4 cm, sistem de închidere cu tortițe tip cârlig
Culori alb, roșu, galben, albastru, verde, portocaliu
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint La vita e bella

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint La vita e bella

Scrie un review

Notă