Cercei argint Let it snow

Din Argint 925, argil─â polimeric─â, cristale Swarovski

  • 79,00 Lei

Disponibil dup─â 10 Martie 2021

I'm dreaming of a white Christmas... Nu-i așa?

├Änc─â de c├ónd eram copii, am visat an de an la un Cr─âciun alb, la dealuri acoperite de z─âpad─â, unde s─â ne putem da cu sania ori cu sacul ╚Öi bulg─âri ├«n voie. Noi am crescut poate, unii mai mult ├«n trup dec├ót ├«n spirit, ├«ns─â dorin╚Ťa noastr─â de Cr─âciun alb a r─âmas, fie ╚Öi dac─â nu chiar pentru a ├«ntreprinde acela╚Öi tip de activit─â╚Ťi. Din p─âcate, nu am avut parte ├«n fiecare an de z─âpada dorit─â, ╚Öi fiindc─â nu avem nicio putere asupra capriciilor meteorologice, am hot─âr├ót s─â lucr─âm cu ce avem ╚Öi cu ce cunoa╚Ötem, pentru a ne asigura c─â niciun Cr─âciun de acum ├«ncolo nu ne mai prinde f─âr─â m─âcar un fulg, doi, de nea. A╚Öa s-au n─âscut cerceii de argint Let it Snow, dou─â minun─â╚Ťii de fulgi modela╚Ťi manual, pe fundal de albastru sidefat, ╚Öi decora╚Ťi cu str─âlucitoare cristale Swarovski din aceea╚Öi gam─â cromatic─â.

Aceste mici opere de art─â ├«nghe╚Ťate ├«n timp ╚Öi spa╚Ťiu se a╚Öeaz─â minunat la urechea oric─ârei iubitoare de z─âpad─â, complet├ónd f─âr─â efort orice ╚Ťinut─â festiv─â.
Fie c─â ├«nc─â mai mergi la s─âniu╚Ö, la o b─âtaie cu bulg─âri, sau preferi s─â bei un vin fiert ├«mpreun─â cu to╚Ťi cei apropia╚Ťi, l├óng─â sob─â, iarna asta e╚Öti accesorizat─â cum nu se putea mai bine!

 

Specifica┼úii ┼či detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argil─â polimeric─â, cristale Swarovski
Dimensiuni ┼či detalii tehnice diametrul 10 mm, sistem de ├«nchidere cu ╚Öurub
Culori albastru deschis, alb
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specifica┼úii produs ├«nso┼úit de factur─â ┼či certificat de garan┼úie

├Äntreb─âri ┼či r─âspunsuri utile

Pune o întrebare

Review-uri (0)

Scrie un review

Not─â