Cercei Magic Unicorn

Argint 925 sau placat cu aur, decoraţi handmade cu argilă polimerică

(3 review-uri)
  • 109,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: 15 Lei, gratuit peste 250 Lei

Știm cu toții că nu e chiar ușor să fii părinte. Iar aici îi vom putea încadra atât pe cei naturali, cât și pe cei spirituali. Cerințele copiilor se pot dovedi a fi câteodată destul de dificil de întrunit, schimbătoare, ba chiar contradictorii, ori cel puțin ambiguu formulate. Așa că, de multe ori ne regăsim în situația de a ghici care ar fi un cadou inspirat. Ei bine, noi suntem convinși că am găsit soluția, cel puțin pentru micile domnișoare: cerceii Magic Unicorn.

Realizaţi manual, la fel ca toate produsele noastre, cu cea mai mare atenție acordată fiecărui detaliu, pe bază de metal nobil, aceste mici bijuterii magice sunt capabile să stârnească entuziasmul oricărei prințese. În spatele simbolului delicat, stilizat, se ascunde un prieten de nădejde, un aliat protectiv și un companion de încredere, demn de orice nouă aventură fantastică, unicornul.

Direct din tărâmul cu nori pufoși din vată de zahăr, aceste minunații în culori pastelate s-au teleportat până în lumea noastră, pentru a ne ajuta să facem față cu brio până și celei mai mohorâte zile. Purtând cu bucurie cerceii din argint Magic Unicorn, copilul tău va înveseli starea tuturor celor din jur, cu un simplu zâmbet, iar tu te vei asigura că ținuta îi este accesorizată colorat, în mod subtil și inedit potrivit vârstei și imaginației sale.

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Recomandare Pentru copii peste 2 ani, adolescenţi, adulţi
Materiale Argint 925 sau placat cu aur, decoraţi handmade cu argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 10 mm, lungime totală cercei 16 mm, sistem de închidere leverback cu tortițe cercei închise
Culori alb, roz, mov, turcuoaz, auriu, negru
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (3)

Scrie un review

Etichete: unicorn, cercei pentru copii