Cercei argint Make a wish

  • 89,00 Lei

Obține acum o REDUCERE DE 15% Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi codul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

(1 review-uri)

Fără TVA: 89,00 Lei

Fiecare avem momente în viața de zi cu zi în care ne-am dori să ni se dea ocazia de a ne pune o dorință, de a primi o nouă șansă, de a face poate lucrurile astfel sau de a primi măcar o nouă alternativă. Cu toate că de cele mai multe ori, orice nouă șansă necesită ceva mai multă muncă de atât, ne amintim cu drag de simbolurile copilăriei noastre, în care totul era mult mai ușor. Tocmai din dragostea pentru aceste simboluri, combinată cu pasiunea pentru artizanat, s-au născut cerceii Make A Wish cu model puf de păpădie.  Realizați pe bază de argint și decorați manual, aceștia se pot dovedi un accesoriu de efect alături de orice ținută smart casual, lejeră și modernă, ba chiar și împreună cu un sacou și rochia preferată, pentru o abordare potrivită unei dimineți la birou.

Delicați și romantici, cerceii Make a Wish oferă o pată de culoare subtilă oricărei alegeri vestimentare, putând fi lucrați în orice gamă cromatică dorită, atât timp cât permite crearea contrastului între elemente. De asemenea, tipul de închizătoare poate fi adaptat cerințelor tale, în funcție de preferințe și tip de model tolerat de fiecare anatomie în parte.

Prin modul în care lucrăm, tehnica aplicată, materialele folosite și creativitate, noi îți oferim, de fiecare dată, tot ce avem mai bun. Tu doar pune-ți dorința potrivită!

 

Materiale: Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice: diametrul 12 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori: negru, alb
Ambalaj: cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Chereches Adriana - 22.10.2020

Acesti cercelusi i-a dorit fetita mea si de cand i-a primit nu se mai desparte de ei. Atat de delicati!

Scrie un review