Cercei argint Make a wish

  • 69,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei (livrare gratuit─â la o comand─â peste 190 Lei)

Fiecare avem momente ├«n via╚Ťa de zi cu zi ├«n care ne-am dori s─â ni se dea ocazia de a ne pune o dorin╚Ť─â, de a primi o nou─â ╚Öans─â, de a face poate lucrurile astfel sau de a primi m─âcar o nou─â alternativ─â. Cu toate c─â de cele mai multe ori, orice nou─â ╚Öans─â necesit─â ceva mai mult─â munc─â de at├ót, ne amintim cu drag de simbolurile copil─âriei noastre, ├«n care totul era mult mai u╚Öor. Tocmai din dragostea pentru aceste simboluri, combinat─â cu pasiunea pentru artizanat, s-au n─âscut cerceii Make A Wish cu model puf de p─âp─âdie.┬á Realiza╚Ťi pe baz─â de argint ╚Öi decora╚Ťi manual, ace╚Ötia se pot dovedi un accesoriu de efect al─âturi de orice ╚Ťinut─â smart casual, lejer─â ╚Öi modern─â, ba chiar ╚Öi ├«mpreun─â cu un sacou ╚Öi rochia preferat─â, pentru o abordare potrivit─â unei dimine╚Ťi la birou.

Delica╚Ťi ╚Öi romantici, cerceii Make a Wish ofer─â o pat─â de culoare subtil─â oric─ârei alegeri vestimentare, put├ónd fi lucra╚Ťi ├«n orice gam─â cromatic─â dorit─â, at├ót timp c├ót permite crearea contrastului ├«ntre elemente. De asemenea, tipul de ├«nchiz─âtoare poate fi adaptat cerin╚Ťelor tale, ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťe ╚Öi tip de model tolerat de fiecare anatomie ├«n parte.

Prin modul ├«n care lucr─âm, tehnica aplicat─â, materialele folosite ╚Öi creativitate, noi ├«╚Ťi oferim, de fiecare dat─â, tot ce avem mai bun. Tu doar pune-╚Ťi dorin╚Ťa potrivit─â!

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comand─â. Pot exista u╚Öoare diferen╚Ťe ├«ntre produsul comandat de dumneavoastr─â ╚Öi produsul afi╚Öat ├«n poze. ├Äncerc─âm s─â ne asigur─âm c─â fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, ├«ns─â fiecare monitor poate afi╚Öa culorile pu╚Ťin diferit, astfel c─â este posibil ca ceea ce vede╚Ťi pe ecran s─â difere foarte u╚Öor fa╚Ť─â de culorile produsului original.

Detalii despre aceast─â bijuterie
Materiale Argint 925, argil─â polimeric─â
Dimensiuni ┼či detalii tehnice diametrul 12 mm, sistem de ├«nchidere cu ╚Öurub
Culori negru, alb
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specifica┼úii produs ├«nso┼úit de factur─â ┼či certificat de garan┼úie

Întrebări pentru Cercei argint Make a wish

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint Make a wish

Scrie un review

Not─â