Cercei argint placați cu aur Red Poppy

  • 112,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 10-15 zile

Livrare: 19 Lei (livrare gratuită la o comandă peste 190 Lei)

Cerceii de argint placați cu aur Red Poppy sunt frumoși, delicați și eleganți, precum minunatele flori de mac.

Lucrați integral de mână, pe suport de argint placat cu aur, pentru a satisface astfel și preferințele celor cărora li se potrivește mai bine acest tip de metal nobil, cerceii Poppy pot înveseli orice ținută, dând un aer boem și romantic celei care alege să îi poarte.

Farmecul lor indubitabil se trage atât din atenția cu care au fost creați, cât și din simbolistica florilor pe care le înfățișează. În culturile antice, atât romanii cât şi grecii considerau macii un simbol al dragostei. Romanii îi considerau chiar adjuvanți în tratarea rănilor sufletești, dobândite din dragoste, iar grecii îi vedeau ca pe un semn al fertilităţii, dătători de sănătate şi de putere.

Roșul pasional se îmbină de minune cu albul curat al fundalului, iar cristalele completează, cu strălucirea lor subtilă, acest peisaj idilic pe care poți alege să îl porți în fiecare zi.nți, precum minunatele flori pe care le reprezintă.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925 placat cu aur, argilă polimerică, cristale Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 12 mm, lungime 23 mm, sistem de închidere leverback - cu tortițte închise
Culori alb, roșu, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint placați cu aur Red Poppy

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint placați cu aur Red Poppy

Scrie un review

Notă