Cercei argint Poppy Love

Din Argint 925, argil─â polimeric─â

  • 98,00 Lei

Disponibil dup─â 10 Martie 2021

Cerceii de argint Poppy Love sunt crea╚Ťi special pentru femeia modern─â, activ─â, care apreciaz─â piesele de bijuterie micu╚Ťe ╚Öi pline de farmec.

Ca un secret care nu ╚Ťi se descoper─â doar la privire aruncat─â fugitiv, cerceii de mici dimensiuni cu maci,┬ásunt lucra╚Ťi handmade cu migal─â, petal─â cu petal─â, pe suport nobil de argint. Farmecul lor indubitabil se trage at├ót din aten╚Ťia cu care au fost crea╚Ťi, c├ót ╚Öi din simbolistica ╚Öi delicate╚Ťea florilor pe care se ├«nf─â╚Ťi╚Öeaz─â. ├Än culturile antice, at├ót romanii c├ót ┼či grecii considerau macii un simbol al dragostei. Romanii ├«i considerau chiar adjuvan╚Ťi ├«n tratarea r─ânilor suflete╚Öti, dob├óndite din dragoste, iar grecii ├«i vedeau ca pe un semn al fertilit─â┼úii, d─ât─âtori de s─ân─âtate ┼či de putere.

Cerceii de argint Poppy Love pot fi asorta╚Ťi cu succes oric─ârei ╚Ťinute de zi, ba chiar ╚Öi celor office, oferindu-v─â un aer romantic subtil, ce va atrage doar privirea celui ├«nclinat spre detalii. Cerceii de argint cu maci┬áse dovedesc a fi o pies─â statement de o fine╚Ťe deosebit─â, potrivit─â persoanelor care pun accent pe delicate╚Ťe ╚Öi ├«╚Öi doresc s─â adauge o pat─â de culoare look-ului pe care ├«l abordeaz─â zi de zi.

Specifica┼úii ┼či detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argil─â polimeric─â
Dimensiuni ┼či detalii tehnice diametrul 12 mm, sistem de ├«nchidere cu ╚Öurub
Culori negru, roșu, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specifica┼úii produs ├«nso┼úit de factur─â ┼či certificat de garan┼úie

├Äntreb─âri ┼či r─âspunsuri utile

Pune o întrebare

Review-uri (0)

Scrie un review

Not─â