Cercei argint Purple Mood

  • 134,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Lucrați integral de mână, din argint și deosebite detalii florale din argilă polimerică, cerceii Purple Mood sunt accesorii rafinate și memorabile, ce pot reprezenta exact accentul de care avea nevoie stilul tău, fie el romantic, boho sau clasic și elegant. 

Culoarea mov este considerată a fi culoarea regilor, culoarea bogăției, a demnității, dar și a pasiunii, romantismului și emoțiilor. Movul este de asemenea culoarea atribuită persoanelor marcate de spiritualitate, celor cărora le place să învețe din experiențe și să caute sensul ascuns al vieții.

Cerceii de argint Purple Mood îți sunt dedicați ție, iubitoarei sofisticate de frumos, femeii elegante și deosebite, indiferent de vârstă! 

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 18 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori roz, mov, violet
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint Purple Mood

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint Purple Mood

Scrie un review

Notă