Cercei argint Red Blossom cu cristale

  • 129,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Pentru că oricare dintre noi avem nevoie să ne găsim exact pata de culoare potrivită, și pentru că pe cât suntem de diferiți, pe atât de unice ne sunt gusturile, nu e de mirare că trebuie să petrecem ceva timp căutând bijuteria care să ne pună perfect în valoare. Punând accentul pe versatilitate și pe aceeași grijă la detalii care ne caracterizează, am creat cerceii de argint Red Blossom - un minunat melanj între delicatețea florală și practicalitatea acordată de formă, stil și dimensiune. 

Având un aer ușor tradițional românesc, datorat frumoasei combinații de culori, se potrivesc cu brio oricărui stil pe care ai vrea să îl abordezi, de la costumul popular, o ie stilizată, o rochie vaporoasă și până la o ținută uni, office. Da, chiar și o vestimentație mai sobră, prin definiție, poate face "casă bună" cu cerceii Red Blossom. Știi cum se spune că rujul roșu este cel mai bun prieten al oricărei femei? Ei bine, tocmai l-ai găsit pe al doilea.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 14 mm, sistem de închidere leverback cu tortițe închise sau sistem de închidere cu surub, cristale Swarovski 2 mm
Culori alb, roșu, gri, negru
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint Red Blossom cu cristale

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint Red Blossom cu cristale

Scrie un review

Notă