Cercei argint Sparkling Unicorn

  • 169,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 10-15 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Legenda spune că e suficient să îl privești, și îl vei putea auzi chicotind. Stai să vezi cum e să îl porți! Noi spunem că nu e cazul să ne crezi pe cuvânt. Vrei să arăți așa cum te simți, să fii unică și nonconformistă, ori să poți aborda oricând vrei un look ca de festival? Atunci cerceii de argint Sparkling Unicorn sunt creați special pentru tine! 

Lucrați cu mâini îndemânatice și spirit colorat, integral manual, din argint și argilă polimerică, cerceii Sparkling Unicorn reprezintă una dintre cele mai frumoase variante de exteriorizare a copilului nostru interior, a voioșiei și a pozitivismului, a speranței și libertății care ne caracterizează.

Pentru că în viață vom fi peste de multe ori nevoiți să renunțăm la fragmente de suflet, însă nu vom fi niciodată cu adevărat bătrâni sau săraci, atâta vreme cât vom pleca urechea, măcar din când în când, și la ce are de spus copilul din interiorul nostru.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică, perle Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice lățime 18 mm, lungime 50 mm, sistem de închidere - tortițe tip cârlig
Culori alb, roz, auriu, negru
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint Sparkling Unicorn

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint Sparkling Unicorn

Scrie un review

Notă