Cercei asimetrici Joyful Life (inox)

Inox, argilă polimerică, cristale

  • 89,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: 15 Lei, gratuit peste 250 Lei

Cerceii din inox Joyful Life reușesc să surprindă câte ceva din principalele elemente pe care le iubim așa de mult încât ne-au devenit izvor nesecat de inspirație - un pic din albastrul cerului senin, ori al mării netulburate, ceva din eleganța, frumusețea și grația unui câmp înmiresmat acoperit de flori diafane, puțină strălucire de stea, toate prinse într-un singur produs rafinat, vesel și deosebit de feminin. 

Decorați integral manual, cerceii Joyful Life reușesc să înveselească orice ținută, prin paleta cromatică armonioasă, tema florală, forma inedită și caracterul desăvârșit. Cerceii Joyful Life sunt plini de personalitate, și se asortează minunat cu rochia vaporoasă pe care ai vrea să o poți purta pe malul mării în fiecare zi.

Tocmai pentru zilele acelea în care nu poți fi acolo unde îți dorești, în care spiritul tău vibrant este obligat să respire în ritmul orașului, iar trupul tău, să facă performanță între betoane, aceste accesorii pline de culoare și de candoare îți pot armoniza sufletul, ținuta, pașii și mintea, ca o gură de aer proaspăt. 

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale inox, argilă polimerică, cristale
Dimensiuni şi detalii tehnice lățime 18 mm, lungime totală 8,5 cm
Culori albastru, roz, roșu
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review