Cercei inox Winter Wonderland

  • 69,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Cerceii din inox Winter Wonderland sunt visul oricărei iubitoare de sărbători, iarnă, fulgi de zăpadă și festivități.

Purtând în ei ceva din frumusețea contrastelor de basm din Albă-ca-Zăpada și încă ceva în plus, din strălucirea curată a unui tărâm de gheață, cerceii Winter Wonderland sunt un melanj delicat și inedit, o adevărată încântare pentru cel ce îi privește.

Ca toate produsele noastre, și aceștia sunt lucrati integral manual, cu mare pricepere și migală, tema de iarnă fiind modelată din argilă polimerică și înnobilată cu mărgele din sticlă de un alb imaculat și stralucitoare cristale Swarovski.

Alegerile cromatice deosebite, forma elegantă și caracterul festiv și rafinat fac din cerceii Winter Wonderland o pereche de bijuterii must-have ale sezonului de iarnă, putând accesoriza de minune orice ținută aleasă. De asemenea, cerceii din inox Winter Wonderland pot fi în cadou minunat de găsit într-o dimineață de Crăciun, sub brad.

Contrastul puternic dintre fundalul de alb pur și culorile modelului - de altfel, culorile reprezentative Crăciunului, roșu și verde - garantează faptul că nu vei fi trecută cu vederea, în orice context ai alege să te afișezi purtând aceste bijuterii.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale inox (oțel inoxidabil), argilă polimerică, mărgele de sticlă, cristale Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice lățime 18 mm, lungime aproximativ 4,5 cm
Culori alb, roșu, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei inox Winter Wonderland

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei inox Winter Wonderland

Scrie un review

Notă