Materiale
4 6
Tip închizători
20 2
Motive
9 2
Pre╚Ť
Pre╚Ť: Lei49 ÔÇö Lei89

Cercei inox

Cercei inoxidabili substitut potrivit al argintului, date fiind aspectul elegant, durabilitatea și versatilitatea.

Cercei inox 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Cercei inox Atellier

Cerceii din inox (sau o╚Ťel inoxidabil) sunt o variant─â de accesorii la fel de originale ╚Öi pl─âcute ochiului precum cele din argint, ├«ns─â ├«nc─â ╚Öi mai prietenoas─â cu un buget redus. Multe dintre modelele disponibile pe site pot fi realizate uliliz├ónd o baz─â din inox, pentru aceia care nu prefer─â neap─ârat accesoriile din materiale nobile. Cerceii inoxidabili sunt un substitut potrivit al argintului, date fiind aspectul, durabilitatea ╚Öi versatilitatea de care dispun.

├Än metalurgie, inoxul este acel aliaj al o╚Ťelului care con╚Ťine cel pu╚Ťin 11% crom ├«n procente de mas─â. Acest adaos de crom ├«i confer─â o╚Ťelului propriet─â╚Ťile sale unice de inoxidabilitate ╚Öi rezisten╚Ť─â la coroziune. Prezen╚Ťa cromului permite formarea unui strat extrem de sub╚Ťire dur, invizibil, de oxid de crom pe suprafa╚Ťa o╚Ťelului, rezistent la ac╚Ťiunea mediilor corozive, capabil de a se autoreface ├«n caz de alterare mecanic─â sau chimic─â.

Astfel, inoxul are o duritate mult mai mare decat o╚Ťelurile medii, mai exact cu 50% mai mare, este foarte rezistent la ├«nghe╚Ť ╚Öi la temperaturi foarte ridicate, are un aspect frumos ╚Öi elegant ╚Öi este foarte u╚Öor de ├«ntre╚Ťinut. Acest material este unul dintre cele mai profitabile pe termen lung, av├ónd ├«n vedere faptul c─â nu se deterioreaz─â, iar aspectul s─âu r─âm├óne neschimbat ├«n timp.