Cercei inox Blue Ice

  • 49,00 Lei

Obține acum o REDUCERE DE 15% Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi codul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 49,00 Lei

Îți place iarna, ori poate ești doar genul de persoană care se dă în vânt după ideea de a se asorta cu fiecare eveniment în parte, pe cât posibil? Atunci, din cutia ta de bijuterii nu trebuie cu siguranță să lipsească cerceii din inox Blue Ice.

Lucrați integral manual, ca toate produsele noastre, și decorați impecabil cu motiv de iarnă, prin reprezentarea fulgilor de nea „înghețați” pe fundalul de albastru sidefat, cerceii din inox Blue Ice sunt visul oricărei iubitoare a acestui anotimp. De asemenea, se pot dovedi a fi un cadou inspirat cu ocazia sărbătorilor de iarnă, tematica lor festivă fiind extrem de ușor de asortat cu orice ținută și orice personalitate.

Cerceii Blue Ice sunt delicați și eleganți, fiind perfecți pentru acelea dintre noi care doresc să se încadreze perfect în atmosfera de sărbătoare, cu minim de efort, însă preferă în același timp bijuteriile mai subtile, de mici dimensiuni. Strălucirea fulgilor de nea este sugerată prin decorarea cerceilor cu cristale, aspect care garantează că vei putea purta fără griji cerceii chiar și în seara de ajun, ori în noaptea dintre ani, împreună cu rochia preferată.

Materiale: inox, argilă polimerică, cristale
Dimensiuni şi detalii tehnice: diametrul 12 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori: albastru deschis, alb
Ambalaj: cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review

Etichete: cercei iarna  fulgi  zapada