Materiale
1 6
3 5
Tip închizători
19 3
Culori
14 2
15 3
Motive
9 1
Disponibilitate
6 5
9
8
10
11 1
12
13

Cercei mireasa

Cercei handmade pentru un look original, unic, asortat ţinutei de mireasă, colorat sau strălucitor.

Set Precious Bride

Argint 925, argila polimerica, cristale si margele sticlă

229,00 Lei
Vezi detalii
Cercei mireasa 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Cercei mireasa handmade Atellier Wearable Art

Pe lângă rochie, coafură, machiaj și pantofi, cerceii pot adăuga strălucirea momentului. Pentru fiecare dintre noi, ziua nunții este una cu totul și cu totul specială, ba chiar unul dintre puținele momente despre care știam (cel puțin aproximativ) cum va trebui să arate, încă din adolescență. Că de n-ar fi, nu s-ar povesti. Cert e că este ziua în care tu vei fi în centrul atenției, iar ținuta ta trebuie să fie perfectă  din cap până-n picioare, până în cel mai mic detaliu.

De aceea, trebuie să tratezi cu atenție acest moment și să faci alegerea corectă pentru ziua în care vei purta rochia de mireasă. Indiferent ce tip de rochie vei îmbrăca și, implicit, pentru ce accesorii vei opta, ori numărul și stilul lor, cerceii sunt singurele bijuterii ce nu ar trebui să îți lipsească. Modelul acestora trebuie să se asorteze însă cu cel al colierului - dacă optezi pentru pentru amândouă, poate ar fi mai bine să te îndrepți spre ideea de set, cu care nu poți da greș. Însă și dacă ai deja un tip de colier în minte, ori îl deții deja, te putem ajuta să găsești perechea de cercei potrivită.

Dacă îți dorești să porți un colier mare, optează pentru o pereche de cercei originali, cu șurub. Colierele delicate pot fi asortate cu cercei lungi, lacrimă, sau rotunzi, dar niciodată cu cerceii candelabru (aceștia din urmă nu au nevoie de alte accesorii).

Forma feței este de asemenea un detaliu important în alegerea cerceilor de mireasă: astfel, cerceii lungi și subțiri sunt potriviți unei fețe rotunde sau ovale, cei mici unui chip dreptunghiular, cu maxilar pronunțat, pe când cei tip lacrimă ori candelabru sunt rezervați mireselor cu fața în formă de inimă.