Materiale
3 9
Culori cristal Swarovski
13 2
14 2
16 1
17 1
15 2
Preț
Preț: Lei120 Lei225

Cercei cu Swarovski

Cercei argint cu cristale Swarovski Passion
135,00 Lei Fără TVA: 135,00 Lei

Dacă ești o persoană care pune întotdeauna preț pe imaginea sa, care apreciază de fiecare dată impactul puternic pe care îl are apariția sa în contextul potrivit, dacă îți place să fii în centrul atenției și nu te sfiești niciodată să lași o impresie marcantă, oriunde te găsești, sau doar ai nevoie ..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Pink Glitter
120,00 Lei Fără TVA: 120,00 Lei

Creați prin aceeași tehnică handmade care ne reprezintă, cu cea mai mare atenție acordată fiecărui detaliu, cerceii de argint și cristale Swarovski Pink Glitter sunt un melanj deosebit de eleganță și culoare, veselie și unicitate. Jocul cromatic inedit, creat de dispunerea cristalelor în efect de..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Ruby Sparkle
155,00 Lei Fără TVA: 155,00 Lei

Nu există femeie, sau mai bine zis - om - pe lumea asta, care să nu își dorească, măcar ocazional, să strălucească. Iar pentru fix acele momente, în care nu te simți poate chiar cea mai inspirată în alegerea vestimentară, în care nici părul nu ți se așează chiar așa cum ți-ai dori, ori nu ai avut..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Amethyst Drops
175,00 Lei Fără TVA: 175,00 Lei

Urmează un eveniment elegant la care vrei să strălucești, în adevăratul sens al cuvântului? Atunci se cuvine să poți face asta, simțindu-te cea mai frumoasă! Cerceii de argint și cristale Swarovski Amethyst Drops sunt creați special pentru aceste momente, fiindcă știm cât de mult contează detaliile,..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Blue Rocking Stones
135,00 Lei Fără TVA: 135,00 Lei

Creați cu gândul la modul deosebit în care îi stă unei reprezentări de eleganță desăvârșită, mână în mână cu atipicul fiecărei personalități în parte, cerceii din argint Rocking Stones sunt o împletire unică a două stiluri absolut complementare.  Dincolo de strălucirea cristalelor cu care sunt de..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Bright Day
160,00 Lei Fără TVA: 160,00 Lei

Cerceii din argint și cristale Swarovski Bright Day sunt niște accesorii de efect, deosebite și prețioase, demne să îți însoțească cea mai specială rochie pe care o vei purta vreodată, în cea mai senină zi dintre toate. Eleganți și impecabil lucrați, înnobilați de modelul decorativ rafinat, reali..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Moonlight Rocking Stones
135,00 Lei Fără TVA: 135,00 Lei

Creați cu gândul la modul deosebit în care îi stă unei reprezentări de eleganță desăvârșită, mână în mână cu atipicul fiecărei personalități în parte, cerceii din argint cu cristale Swarovski Moonlight Rocking Stones sunt o împletire unică a două stiluri absolut complementare, potriviți pentru o mir..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Pure Romance
149,00 Lei Fără TVA: 149,00 Lei

Fie că se apropie ziua cea mare sau cauți un cadou absolut deosebit pentru o persoană foarte apropiată, cerceii din argint și cristale Swarovski Pure Romance sunt fără doar și poate o alegere sigură și corectă, pentru orice viitoare mireasă. Lucrați pe bază de metal prețios și decorați integral m..

Adaugă în Coş
Set argint cu cristale Swarovski Precious Bride
225,00 Lei Fără TVA: 225,00 Lei

Orice mireasă își dorește să fie cât mai deosebită în ziua în care va spune DA, răspicat, propriului basm cu happy-end. Fiecare femeie își dorește să se prezinte atât de frumoasă încât să le taie respirația invitaților pentru câteva fracțiuni de secundă, iar inima viitorului soț să sară peste o băta..

Adaugă în Coş
Cercei cu Swarovski 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Cercei cu Swarovski Atellier

Cercei cu cristale Swarovski, accesorii fără de care cam nicio femeie nu iese indiferent de ocazie. Cerceii cu cristale sunt un alt nivel al eleganței, unul mai accesibil azi decât oricând.

Între toate acele modele infinite de cercei unicat, de toate formele, dimensiunile și culorile, unele mai delicate, altele mai îndrăznețe, bijuteriile cu cristale Swarovski se remarcă, fără doar și poate, la capitolul rafinament.

Devenite de ceva ani încoace un mic simbol al eleganţei și calității superioare ce poate fi regăsită într-un accesoriu, strălucitoarele cristale Swarovski înnobilează cu succes orice bijuterie, reușind să reprezinte un accent perfect plasat, de fiecare dată.

Micile cristale strălucitoare întrec așteptările, cu fiecare nouă ocazie, prin versatilitate și efect vizual.