Cum comand

Adaugați în coş bijuteriile dorite şi finalizați comanda. La finalizarea primei comenzi se va crea un cont, urmând ca de la a doua comandă, să vă autentificați cu adresa de mail și parolă.

Fiecare produs (bijuterie) este lucrat manual pe baza unei comenzi ferme, realizarea comenzii va demara numai după confirmarea plăţii. Vă mulţumim pentru înţelegere.


1. Plata comenzii

Finalizarea comenzii online se face în cadrul unei pagini securizate SSL, unde veţi introduce datele de livrare şi modalitatea de plată.

Plata acceptată este prin transfer bancar (virament), urmând să primiţi şi pe email instrucţiunile de transfer de mai jos. Plata se va efectua către:

  • Beneficiar: ATELLIER ONLINE SRL
  • Cont/Iban:  RO03INGB0000999908399408
  • Banca: ING BANK N.V. AMSTERDAM

La descriere transfer specificaţi numărul comenzii dumneavoastră. Comanda este valabilă timp de 3 zile până la recepţionarea plăţii.


2. Realizarea comenzii şi comunicare

După confirmarea plăţii vă vom contacta pentru confirmarea detaliilor şi a termenului de livare. De regulă termenul de livrare este cel specificat în pagina fiecărui produs și este în funcție de disponibilitatea materialelor și de complexitatea modelului ales.

Deoarece este un produs lucrat manual, pot exista ușoare diferențe între produsul realizat pentru dumneavoastră și produsul afișat în poze, fiecare bijuterie fiind unică.

Încercăm tehnic să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Înainte de a trimite comanda către dumneavoastră, vă trimitem pe email fotografiile bijuteriilor sau accesoriilor realizate.

Pentru comenzile de bijuterii personalizate, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa comenzi@atellier.ro.

 

3. Livrare

Livrarea comenzii se va face doar pe teritoriul României, inclusiv în Cluj-Napoca, prin curier (în localitățile cu acoperire Urgent-Cargus) sau poșta rapidă la adresa specificată de dumneavoastră în comandă. 

Pentru comenzi peste 200 lei, transportul este gratuit. La comenzile sub 200 lei, costul transportului este de 18 lei și se va achita prin transfer bancar împreună cu produsele comandate. În această lună fiecare comandă beneficiază de LIVRARE GRATUITĂ!

Coletul trimis prin curier sau poșta rapidă ajunge direct la adresa menționată de client în 24-48 de ore de la data confirmarii prin email sau telefon a expedierii. Termenul de livrare poate fi mărit din cauza condițiilor meteo deosebite, greve sau sărbători importante din an.

Produsele comandate vor fi atent ambalate în cutii de bijuterii oferite de noi și în plicuri antișoc.

Fiecare produs este însoțit de certificat de garanție și factură fiscală.