Cum comand

Adaugă produsele în coş şi finalizează comanda

După recepţionare îţi vom confirma comanda prin email, sau telefonic dacă sunt necesare detalii suplimentare. Fiecare bijuterie este decorată / asamblată manual, realizarea comenzii va demara după confirmare.


1. Plata comenzii

Trimiterea comenzii se face securizat SSL pentru toate datele de facturare, livrare şi plată. Plata acceptată este:

 

1.1 Ramburs - plată la curier;

Plata se va efectua la livrarea coletului către curier.

 

1.2 Plată cu card bancar securizată prin EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard)

În cazul opţiunii de plată "Plată prin card bancar" vei fi direcţionat către pagina securizată a procesatorului de plăţi unde vei completa un formular cu informaţiile despre card.

Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizaţiile de carduri Visa/MasterCard şi care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

3-D Secure" asigură în primul rând ca nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de ştiut! - Pentru plătile prin card bancar nu este perceput niciun comision de la deţinătorul de card!

 

1.3 Transfer bancar (virament), urmând să primești pe email informaţiile de plată prin virament de mai jos. Plata se va efectua către:

  • Beneficiar: ATELLIER ONLINE SRL
  • Cont/IBAN:  RO03INGB0000999908399408
  • Banca: ING BANK N.V. AMSTERDAM
  • La descriere plată scrie numărul comenzii


2. Realizarea comenzii şi comunicare

După recepţionarea comenzii online te vom contacta prin mail sau telefonic, pentru confirmare şi termen de realizare. Termenul de realizare este numărul de zile lucrătoare specificat în pagina fiecărui produs și este în funcție de disponibilitatea materialelor și de complexitatea modelului ales.

Deoarece este un produs lucrat manual, pot exista ușoare diferențe între produsul realizat pentru tine și produsul afișat în poze, fiecare bijuterie fiind unică.

Încercăm tehnic să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt profesionale, conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile uşor diferit.

Pentru comenzile de bijuterii personalizate, vă rugăm să ne scrii detalii în campul "Observaţii" al comenzii tale.

 

3. Livrare prin curier

Livrarea comenzii se face doar pe teritoriul României, prin curier în localitățile cu acoperirea curierului, la adresa specificată de tine în comandă. 

Pentru comenzile sub 250 Lei, costul transportului este de 15 lei și se va achita împreună cu produsele comandate. Costul de transport poate varia în anumite localităţi, în funcţie de acoperirea curierului şi te îți comunica acest lucru dacă este cazul.

Coletul trimis prin curier ajunge direct la adresa menționată în 24-48 de ore de la data confirmarii prin email sau telefon a expedierii. Termenul de livrare poate varia din cauza condițiilor oferite de curieri, independente de noi. Produsele comandate sunt atent ambalate în cutii de bijuterii oferite de noi și în plicuri antișoc, în condiţii de deplină siguranţă.

Fiecare colet este ambalat corespunzător şi conţine: produs comandat, cutie bijuterie, certificat garanție, factură fiscală.

 

Alte informaţii despre:

Garanţie   Retur