Cum comand

Adaugați în coş produsele şi finalizați comanda pe site.

Termenul de realizare (Disponibilitate) este specificat în pagina fiecărui produs, transportul prin curier poate varia din cauza condițiilor oferite de curieri, independente de noi, luaţi în calcul acest aspect, nu putem onora "urgenţe".

După efectuarea comenzii pe site vă vom contacta pentru confirmarea detaliilor. Fiecare produs (bijuterie) este decorat / asamblat manual (handmade), realizarea bijuteriei va demara după confirmarea comenzii.

Vă mulţumim pentru înţelegere.


1. Plata comenzii

Finalizarea comenzii se face în cadrul unei pagini securizate SSL, unde veţi introduce datele de facturare/livrare şi modalitatea de plată. Plata acceptată este:

 

1.1 Plată cu card bancar securizată prin EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard)

În cazul opţiunii de plată "Plată prin card bancar" veţi fi redirecţionat către pagina securizată a procesatorului de plăţi unde veţi completa un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră.

Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizaţiile de carduri Visa/MasterCard şi care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

3-D Secure" asigură în primul rând ca nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de ştiut! - Pentru plătile prin card bancar nu este perceput niciun comision de la deţinătorul de card!

 

2.1 Transfer bancar (virament), urmând să primiţi pe email informaţiile de plată prin virament de mai jos. Plata se va efectua către:

  • Beneficiar: ATELLIER ONLINE SRL
  • Cont/Iban:  RO03INGB0000999908399408
  • Banca: ING BANK N.V. AMSTERDAM

La descriere plată scrieți numărul comenzii dumneavoastră.

 

3.1 Ramburs - plata la curier;


2. Realizarea comenzii şi comunicare

După recepţionarea comenzii vă vom contacta pentru confirmarea detaliilor şi a termenului de realizare. Termenul de realizare este numărul de zile lucrătoare specificat în pagina fiecărui produs și este în funcție de disponibilitatea materialelor și de complexitatea modelului ales.

Deoarece este un produs lucrat manual, pot exista ușoare diferențe între produsul realizat pentru dumneavoastră și produsul afișat în poze, fiecare bijuterie fiind unică.

Încercăm tehnic să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt profesionale, conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile uşor diferit.

Pentru comenzile de bijuterii personalizate, vă rugăm să ne scrieţi detalii în campul "Observaţii" al comenzii dumneavoastră.

 

3. Livrare / transport

Livrarea comenzii se face doar pe teritoriul României, prin curier în localitățile cu acoperirea curierului, la adresa specificată de dumneavoastră în comandă. 

Pentru comenzile sub 250 Lei, costul transportului este de 15 lei și se va achita împreună cu produsele comandate. Costul de transport poate varia în anumite localităţi, în funcţie de acoperirea curierului şi vă vom comunica acest lucru dacă este cazul.

Coletul trimis prin curier ajunge direct la adresa menționată în 24-48 de ore de la data confirmarii prin email sau telefon a expedierii. Termenul de livrare poate varia din cauza condițiilor oferite de curieri, independente de noi.

Produsele comandate vor fi atent ambalate în cutii de bijuterii oferite de noi și în plicuri antișoc, în condiţii de deplină siguranţă.

Fiecare produs este însoțit de cutie bijuterie, certificat de garanție și factură fiscală.

 

Alte informaţii despre:

Garanţie   Retur