Garanţie

Atellier Wearable Art ofer─â 6 luni garan╚Ťie printr-un certificat ce va ├«nso╚Ťi fiecare produs,┬ápentru urmatoarele proceduri: ┬álipituri, asamblaje ╚Öi construc╚Ťii, ├«n cazul ├«n care sunt ├«ndeplinite condi╚Ťiile de ├«ngrijire descrise mai jos.

 

Îngrijirea bijuteriilor

Pentru ca bijuteriile dumneavoastr─â s─â nu-╚Öi piard─â str─âlucirea ╚Öi frumuse╚Ťea ├«n timp, v─â oferim c├óteva sfaturi pentru ├«ntre╚Ťinerea lor:

Argintul se oxideaz─â cel mai des din cauza umezelii. Evita╚Ťi s─â purta╚Ťi bijuteriile c├ónd face╚Ťi du╚Ö ╚Öi nu le lasa╚Ťi in baie deoarece aburii le-ar putea modifica aspectul sau str─âlucirea. Argila polimeric─â este rezistent─â la ap─â, dar metalul nu.┬á Dac─â din grea╚Öeal─â bijuteriile se ud─â, v─â rog sa le ╚Öterge╚Ťi imediat cu un ╚Öervetel absorbant sau o p├ónz─â de bumbac.
Bijuteriile ├«╚Öi pot modifica aspectul uneori ╚Öi din cauza ph-ului pielii dar┬á╚Öi a┬ácompu╚Öilor cu sulf sau clorin─â, de aceea evita╚Ťi s─â le purta╚Ťi la piscine ╚Öi la bazinul de ├«not.
Argila polimeric─â este pu╚Ťin flexibil─â, dar trata╚Ťi bijuteriile cu argil─â polimeric─â cu delicate╚Ťe, ├«n cazul ├«n care le ├«ndoi╚Ťi sau le lovi╚Ťi se pot rupe.
Bijuteriile din argil─â polimeric─â nu sunt rezistente la zg├órieturi, de aceea evita╚Ťi p─âstrarea lor ├«mpreun─â cu alte obiecte ascu╚Ťite, chei sau monede, se pot deteriora. De asemenea evita╚Ťi purtarea bijuteriilor ├«n timp ce dormi╚Ťi.
Aplica╚Ťi parfumul preferat ├«nainte de purtarea bijuteriilor ╚Öi evita╚Ťi folosirea spray-ului fixativ ├«n apropierea acestora.
├Ändep─ârta╚Ťi bijuteriile ├«nainte de a face cur─â╚Ťenie ╚Öi evita╚Ťi contactul lor cu substan╚Ťe chimice.
În cazul bijuteriilor accesorizate cu cristale Swarovski trebuie evitate lovirile, acestea se pot sparge, ciobi sau se pot desprinde. 

Pentru a p─âstra bijuteriile dumneavoastr─â ├«n siguran╚Ť─â, acestea trebuie p─âstrate ├«n locuri ├«nchise ╚Öi uscate, ferite de lumina soarelui, ├«n cutiu╚Ťe de bijuterii, casete de bijuterii sau s─âcule╚Ťi din material.