Pre╚Ť
Pre╚Ť: Lei0 ÔÇö Lei0

Inele

Inele create integral handmade, din materiale nobile modelate astfel încât să flateze orice caracter.

Momentan, nu avem produse în această categorie.

Inele Atellier

Un inel poate fi cartea de vizit─â a celei care ├«l poart─â. Acesta poate reflecta personalitatea, stilul de via╚Ť─â, ba chiar ╚Öi g├óndirea, ├«n anumite circumstan╚Ťe.

Din cele mai vechi timpuri, inelul a fost o bijuterie foarte pre┼úuit─â, fie c─â a fost vorba de cel de logodn─â, de verighet─â sau de un inel purtat ca podoab─â. Inelul e articolul de bijuterie purtat cel mai des, at├ót de femei, c├ót ┼či de b─ârba┼úi, ╚Öi forma sa, cercul, nu este ├«nt├ómpl─âtoare, atr─âg├óndu-i dup─â sine statutul de simbol al ciclicit─â┼úii ╚Öi unit─â┼úii, al leg─âturii ┼či infinitului. Cercul este ┼či simbolul soarelui, surs─â a vie┼úii, una dintre cele mai vechi reprezent─âri cunoscute omului.

├Än trecut, inelul vorbea despre statutul social al celui ce-l purta. De asemenea, metalul din care era confec┼úionat un inel spunea multe despre apar┼úin─âtor. ├Än ziua de ast─âzi, nu mai ╚Ťinem cont de asta, iar inelele ╚Öi-au p─âstrat ├«n mare parte doar scopul estetic. Iar noi la asta ne pricepem cel mai bine.

Create integral handmade, din materiale nobile și modelate astfel încât să flateze orice caracter, inelele noastre caută să treacă dincolo de orice stereotip. Iar tu trebuie doar să îl găsești pe AL TĂU.