Pandantiv argint Blue Grace

  • 99,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Prin tonuri de albastru, alb și verde crud, pandantivul de argint Blue grace rămâne în atenția oricărei iubitoare de frumos drept un vestitor al primăverii, sau, de ce nu, modalitatea perfectă de a o putea păstra alături, tot timpul anului. 
Simbolurile florale delicate care decorează pandantivul sunt create integral manual și dispuse cu pricepere și migală pe suport de argint, în acest tablou micuț ce-ți poate sta la gât oricând vrei să porți cu tine o adiere primăvăratică. 
Tonurile vesele și forma aleasă oferă pandantivului de argint Blue grace posibilitatea de a fi purtat în orice context, accesorizând cu același succes o gamă foarte largă de ținute. 
În concluzie, dacă îți plac florile, culorile vii și lucrurile făcute de mână, cu maximă atenție la detalii, atunci pandantivul de argint Blue grace poate deveni cel mai de nădejde aliat al inspirației tale vestimentare, începând de astăzi!

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 18 mm, lungime lanț 40 cm
Culori violet, albastru, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Pandantiv argint Blue Grace

Pune o întrebare

Review-uri (0) Pandantiv argint Blue Grace

Scrie un review

Notă