Pandantiv argint Midnight Thoughts

  • 194,00 Lei

Disponibilitate: Comand─â special─â > 30 zile

Livrare: 19 Lei (livrare gratuit─â la o comand─â peste 190 Lei)

Cu un aer misterios, elegant, aproape taciturn, pandantivul de argint Midnight Thoughts ├«╚Öi descoper─â adev─ârata frumuse╚Ťe doar celor sensibili la acela╚Öi gen de abordare.

Pentru o c├ót mai fidel─â reprezentare, vom face de aceast─â dat─â un exerci╚Ťiu inedit ╚Öi amuzant de imagina╚Ťie - ce-ar fi dac─â...? De-ar fi s─â ├«l transpunem ├«n form─â uman─â, pandantivul Midnight Thoughts ar fi probabil o doamn─â frumoas─â, brunet─â, care cite╚Öte mult ╚Öi e atras─â mereu de intrigi filosofice. O femeie gra╚Ťioas─â, elegant─â ├«n apari╚Ťie ╚Öi ├«n mi╚Öc─âri, care vorbe╚Öte pu╚Ťin, ├«ns─â mereu la subiect ╚Öi ├«n momentul potrivit.

În forma sa actuală, însă, putem spune cu certitudine că pandantivul de argint Midnight Thoughts se va așeza de minune la gâtul oricărei iubitoare de frumos, de noapte și flori, de mister și poezie.

Modelat manual, cu peste cinzeci de petale, frunze si detalii sub un milimetru, într-o cromatică deosebită, pe fundalul puternic contrastant, de culoarea cerului întunecat, pandantivul Midnight Thoughts poartă parcă în el un anumit lirism și o muzicalitate de necontestat și imposibil de trecut cu vederea.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comand─â. Pot exista u╚Öoare diferen╚Ťe ├«ntre produsul comandat de dumneavoastr─â ╚Öi produsul afi╚Öat ├«n poze. ├Äncerc─âm s─â ne asigur─âm c─â fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, ├«ns─â fiecare monitor poate afi╚Öa culorile pu╚Ťin diferit, astfel c─â este posibil ca ceea ce vede╚Ťi pe ecran s─â difere foarte u╚Öor fa╚Ť─â de culorile produsului original.

Detalii despre aceast─â bijuterie
Materiale Argint 925 și argilă polimerică sau inox și argilă polimerică
Dimensiuni ┼či detalii tehnice diametrul 30 mm, lungime lan╚Ť 40 cm (pentru oricare varianta aleasa: de argint sau din inox)
Culori bleumarin, rosu, bej, albastru deschis, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specifica┼úii produs ├«nso┼úit de factur─â ┼či certificat de garan┼úie

Întrebări pentru Pandantiv argint Midnight Thoughts

Pune o întrebare

Review-uri (0) Pandantiv argint Midnight Thoughts

Scrie un review

Not─â