Pandantiv Peaceful Garden

  • 105,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 10-15 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

 

Pășește în lumea minunată a florilor cu pandantivul Peaceful Garden. În acest pandantiv, am căutat să surprindem natura liberă, descătușată, așa cum îi stă cel mai bine, prin reprezentarea unui câmp înflorit, în nuanțe multicolore. 

Realizabil atât pe suport de argint cât și pe suport de alamă, pandantivul Peaceful Garden va pune minunat în valoare o ținută simplă, minimalistă, putând fi însă asortat cu ușurință și  unei fuste sau rochii vaporoase ori înflorate. 

Pandantivul este lucrat manual, fiecare petală de floare și fiecare frunză fiind realizate și plasate individual, cu migală, pe un fundal verde olive, în recrearea acestui peisaj diafan. Această bijuterie romantică și de efect va încânta pe oricine o privește, pandantivul Peaceful Garden dovedindu-se a fi un minunat răsfăț personal, dar și un cadou sensibil și rafinat, pentru orice iubitoare de natură. 

 

Acest produs se poate realiza și pe suport din argint. Pentru detalii, vă rugăm să trimiteți mesaj la comenzi@atellier.ro.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Alamă, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice Dimensiune pandantiv 30x40 mm, lungime lanț 60 cm
Culori verde olive, ocru. alb, bej, roșu, vișiniu, portocaliu, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Pandantiv Peaceful Garden

Pune o întrebare

Review-uri (0) Pandantiv Peaceful Garden

Scrie un review

Notă