Pandantiv oval personalizat Family Moments

Din Alam─â, argil─â polimeric─â

  • 89,00 Lei

Disponibil dup─â 10 Martie 2021

Fiindc─â ╚Ötim deja c├ót este de important s─â ├«i avem pe cei mai dragi aproape, am ├«ncercat s─â g─âsim o variant─â prin care s─â nu fie nevoie s─â ne desp─âr╚Ťim niciodat─â, nici chiar atunci c├ónd nevoia o impune. ╚śi sus╚Ťinem cu m├óndrie c─â am g─âsit-o pe cea mai potrivit─â ╚Öi original─â, ├«n acela╚Öi timp ÔÇô pandantivul personalizat Family Moments.

Pentru majoritatea dintre noi, familia este cel mai de pre╚Ť lucru pe care ├«l putem avea ├«n via╚Ť─â. Mai mult dec├ót o casa, mai mult dec├ót un sprijin de pornire, mai mult dec├ót o no╚Ťiune de echilibru, un sentiment, sau dec├ót toate astea la un loc, e cadrul ├«n care ne na╚Ötem, ├«n care ne dezvolt─âm ╚Öi pe care ├«ncerc─âm apoi sa ├«l recre─âm, la r├óndul nostru. Oamenii de care ne ├«nconjur─âm nu sunt niciodat─â ├«nt├ómpl─âtori, iar leg─âturile de s├ónge ne ├«nso╚Ťesc pretutindeni, ├«ntreaga noastr─â via╚Ť─â.

Ce ar fi mai frumos dec├ót s─â sim╚Ťi c─â ├«i po╚Ťi lua pe cei dragi cu tine oriunde te vor purta pa╚Öii? S─â le ar─â╚Ťi c─â nicio distan╚Ť─â nu este prea mare, atunci c├ónd ├«i por╚Ťi aproape de inima ta? ╚śi exact asta po╚Ťi realiza, aleg├ónd s─â por╚Ťi pandantivul personalizat Family Moments, lucrat integral manual, cu cea mai mare migal─â. ╚śi pentru c─â ╚Ötim c─â nu exist─â o formul─â standard a familiei, promitem s─â ├«╚Ťi livr─âm de fiecare dat─â o variant─â c├ót mai fidel─â a celei din care faci parte, orice element al acestei bijuterii fiind customizabil (unul din multele avantaje oferite de lucrul f─âcut de m├ón─â, cu pasiune).

Alege ╚Öi tu s─â ├«╚Ťi por╚Ťi familia ca pe cea mai de pre╚Ť bijuterie! Ce poate fi mai frumos de at├ót?

Pentru personalizare, v─â rug─âm┬ás─â trimite╚Ťi mesaj la comenzi@atellier.ro.

Specifica┼úii ┼či detalii pentru acest produs

Materiale Alam─â, argil─â polimeric─â
Dimensiuni ┼či detalii tehnice dimensiune pandantiv oval 30 x 40 mm, lungime lan╚Ť 40 cm, 50 cm sau 60 cm
Culori personalizat
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specifica┼úii produs ├«nso┼úit de factur─â ┼či certificat de garan┼úie

├Äntreb─âri ┼či r─âspunsuri utile

Pune o întrebare

Review-uri (0)

Scrie un review

Not─â