Pandantiv personalizat Precious Moments

Inox sau alamă, argilă polimerică

  • 89,00 Lei

Obține 15% REDUCERE Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cuponul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 89,00 Lei

Pandantivul personalizat Precious Moments face parte din seria noastră de bijuterii personalizate, prin intermediul cărora ne-am propus să țesem povești, amintiri, emoții, să recreăm chiar câte ceva din senzaționalul cotidianului, din intimitatea de zi cu zi, din ceea ce te face pe tine să fii exact persoana care ești, și niciuna alta.

Această provocare pe care ne-am lansat-o de unii singuri, cu o deosebită naturalețe, caută să surprindă scenele cele mai reprezentative ale vieții de familie, gingășia gesturilor mărunte, extraordinarul din ordinar. Pandantivul personalizat Precious Moments, acest mini tablou lucrat integral manual, cu deosebită dedicare și pricepere, poate ilustra un moment sau o amintire draga cu o mamă (care ar putea fi însă la fel de bine și o bunică, o nașă, o soră, sau orice altă persoană suficient de apropiată) și copiii sau nepoții ei.

Și pentru că niciun context nu e la fel cu altul, iar familia fiecăruia dintre noi este unică, nici pandantivele noastre nu ar putea arăta toate la fel. Astfel că multe dintre elementele acestui mini tablou emoționant pot fi personalizate, pentru a ți se potrivi cât mai bine, iar gama cromatică cu care se va lucra este de asemenea lăsată la latitudinea ta.

Tu alegi povestea pe care vrei să o spui mai departe. Noi doar te ajutăm să o scrii.

Acest produs se poate personaliza cu momentele dragi, preferate. Pentru personalizare, vă rugăm să trimiteți mesaj la comenzi@atellier.ro.

Materiale: Inox sau alamă, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice: diametru 25 mm sau 30 mm, lungime lanț la alegere: 40 cm, 50 cm sau 60 cm
Culori: personalizat
Ambalaj: cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review