Pandantiv personalizat Precious Moments

Din Inox sau alam─â, argil─â polimeric─â

  • 89,00 Lei

Disponibil dup─â 10 Martie 2021

Pandantivul personalizat Precious Moments face parte din seria noastr─â de bijuterii personalizate, prin intermediul c─ârora ne-am propus s─â ╚Ťesem pove╚Öti, amintiri, emo╚Ťii, s─â recre─âm chiar c├óte ceva din senza╚Ťionalul cotidianului, din intimitatea de zi cu zi, din ceea ce te face pe tine s─â fii exact persoana care e╚Öti, ╚Öi niciuna alta.

Aceast─â provocare pe care ne-am lansat-o de unii singuri, cu o deosebit─â naturale╚Ťe, caut─â s─â surprind─â scenele cele mai reprezentative ale vie╚Ťii de familie, ging─â╚Öia gesturilor m─ârunte, extraordinarul din ordinar. Pandantivul personalizat Precious Moments, acest mini tablou lucrat integral manual, cu deosebit─â dedicare ╚Öi pricepere, poate ilustra un moment sau o amintire draga cu o mam─â (care ar putea fi ├«ns─â la fel de bine ╚Öi o bunic─â, o na╚Ö─â, o sor─â, sau orice alt─â persoan─â suficient de apropiat─â) ╚Öi copiii sau nepo╚Ťii ei.

╚śi pentru c─â niciun context nu e la fel cu altul, iar familia fiec─âruia dintre noi este unic─â, nici pandantivele noastre nu ar putea ar─âta toate la fel. Astfel c─â multe dintre elementele acestui mini tablou emo╚Ťionant pot fi personalizate, pentru a ╚Ťi se potrivi c├ót mai bine, iar gama cromatic─â cu care se va lucra este de asemenea l─âsat─â la latitudinea ta.

Tu alegi povestea pe care vrei s─â o spui mai departe. Noi doar te ajut─âm s─â o scrii.

Acest produs se poate personaliza cu momentele┬ádragi, preferate. Pentru personalizare, v─â rug─âm┬ás─â trimite╚Ťi mesaj la comenzi@atellier.ro.

Specifica┼úii ┼či detalii pentru acest produs

Materiale Inox sau alam─â, argil─â polimeric─â
Dimensiuni ┼či detalii tehnice diametru 25 mm sau 30 mm, lungime lan╚Ť la alegere: 40 cm, 50 cm sau 60 cm
Culori personalizat
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specifica┼úii produs ├«nso┼úit de factur─â ┼či certificat de garan┼úie

├Äntreb─âri ┼či r─âspunsuri utile

Pune o întrebare

Review-uri (0)

Scrie un review

Not─â