Categorie
78 4
Materiale
1 5
4 4
5 3
Motive
9 2
Preț
Preț: Lei69 Lei185

Pandantive

Pandantiv argint Blue Grace
95,00 Lei Fără TVA: 95,00 Lei

Prin tonuri de albastru, alb și verde crud, pandantivul de argint Blue grace rămâne în atenția oricărei iubitoare de frumos drept un vestitor al primăverii, sau, de ce nu, modalitatea perfectă de a o putea păstra alături, tot timpul anului.  Simbolurile florale delicate care decorează pandantivul s..

Adaugă în Coş
Pandantiv argint Enchanted Flowers
110,00 Lei Fără TVA: 110,00 Lei

Cu un design floral inovator, acest pandantiv de argint este pentru femeia îndrăzneață, plină de vitalitate. Pentru pandantivul de argint Enchanted Flowers am folosit o bază de culoare albastru-turcoaz pe care am modelat flori în diferite nuanțe de roz, o combinație de culori ce va adăuga puncte ..

Adaugă în Coş
Pandantiv argint Make a wish
105,00 Lei Fără TVA: 105,00 Lei

Închide ochii. Imaginează-ți ceea ce îți dorești, cu puterea motivației tale. E aproape real, pe retina din spatele pleoapelor închise, nu-i așa? Aproape că îl poți atinge. Aproape. Știm sentimentul. Și pentru că nu avem întotdeauna o păpădie prin preajmă, în care să suflăm ori de câte ori vrem să d..

Adaugă în Coş
Pandantiv argint Poppy Love
110,00 Lei Fără TVA: 110,00 Lei

Pandantivul de argint Poppy Love este creat special pentru femeia modernă, activă, care apreciază piesele de bijuterie delicate și pline de farmec. Ca un secret care nu ți se descoperă doar la privire aruncată fugitiv, pandantivul de argint Poppy Love este lucrat handmade cu migală, petală cu petal..

Adaugă în Coş
Pandantiv medalion Blue Ballerina
79,00 Lei Fără TVA: 79,00 Lei

Din seria bijuteriilor personalizate și customizabile face parte și pandantivul-medalion Balerina. Lucrat cu o deosebită finețe și meticulozitate, integral manual, acest medalion se poate transforma într-un cadou de preț pentru orice iubitoare de bijuterii și arte frumoase, mai ales dacă este ofe..

Adaugă în Coş
Pandantiv oval personalizat Family Moments
85,00 Lei Fără TVA: 85,00 Lei

Fiindcă știm deja cât este de important să îi avem pe cei mai dragi aproape, am încercat să găsim o variantă prin care să nu fie nevoie să ne despărțim niciodată, nici chiar atunci când nevoia o impune. Și susținem cu mândrie că am găsit-o pe cea mai potrivită și originală, în același timp – pandant..

Adaugă în Coş
Pandantiv personalizat Precious Moments
85,00 Lei Fără TVA: 85,00 Lei

Pandantivul personalizat Precious Moments face parte din seria noastră de bijuterii personalizate, prin intermediul cărora ne-am propus să țesem povești, amintiri, emoții, să recreăm chiar câte ceva din senzaționalul cotidianului, din intimitatea de zi cu zi, din ceea ce te face pe tine să fii exact..

Adaugă în Coş
Pandantiv rotund personalizat Family Moments
85,00 Lei Fără TVA: 85,00 Lei

Sunt momente și clipe din viața noastră pe care ne dorim să ni le amintim întotdeauna. Din dorința de a păstra cât mai vii aceste momente, a luat naștere colecția de bijuterii personalizate Family Moments. Lucrat integral manual și păstrător al unui motiv cât se poate de intim și deosebit, modela..

Adaugă în Coş
Pandantiv argint Midnight Thoughts
185,00 Lei Fără TVA: 185,00 Lei

Cu un aer misterios, elegant, aproape taciturn, pandantivul de argint Midnight Thoughts își descoperă adevărata frumusețe doar celor sensibili la același gen de abordare. Pentru o cât mai fidelă reprezentare, vom face de această dată un exercițiu inedit și amuzant de imaginație - ce-ar fi dacă.....

Adaugă în Coş
Pandantiv din inox Magic Snow
69,00 Lei Fără TVA: 69,00 Lei

Pssst! Știi că se apropie sărbătorile de iarnă, nu? Fie vorba între noi, nu sunt niciodată prea departe, ne despart întotdeauna doar câteva zile (maxim 365). Cum stai cu inspirația pentru cadouri?...  Așa ne gândeam și noi! Dar anul ăsta, Crăciunul nu ne va mai prinde nepregătiți, fiindcă avem un as..

Adaugă în Coş
Pandantiv Peaceful Garden
100,00 Lei Fără TVA: 100,00 Lei

  Pășește în lumea minunată a florilor cu pandantivul Peaceful Garden. În acest pandantiv, am căutat să surprindem natura liberă, descătușată, așa cum îi stă cel mai bine, prin reprezentarea unui câmp înflorit, în nuanțe multicolore.  Realizabil atât pe suport de argint cât și pe suport de ala..

Adaugă în Coş
Pandantive 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Pandantive deosebite - handmade Atellier

În paginile acestei categorii, vei putea găsi pandantive unicat pentru toate gusturile și personalitățile, lucrate handmade din diverse materiale și cu diverse încărcături simbolistice. Unele cu lanț atașat, unele fără, cu o mulțime de opțiuni lăsate la latitudinea ta, colorate, vesele și înflorate, bijuteriile noastre unicat spun, fiecare în parte, o poveste, pe care te invităm să o descoperi. Unele vorbesc despre romantism și senzualitate, despre eleganță și rafinament, altele despre joc, soare și copilărie, briză sărată prin păr și tălpi desculțe prin iarba udă.

Încă din cele mai vechi timpuri, pandantivele au avut atribuită o conotație aparte, fiind purtate adesea drept talisman sau amuletă. Aceste reprezentații ale protecției personale de orice fel se purtau agățate în jurul gâtului, astfel încât simbolul propriu-zis să fie poziționat cât mai aproape de inimă. Acela a devenit și locul unde se păstrează bijuteriile care ne amintesc de cineva drag, ori poartă simbolistici adânci, precum promisiuni sau secrete, chiar dacă în zilele noastre, pandantivul păstrează de cele mai multe ori un rol pur estetic.

În funcție de care este tipul tău de istorisire preferat, rămâne de văzut cu care dintre ele vei rezona, și ce tip de poveste veți scrie, mai departe, împreună.