Materiale
1 4
4 1
Motive
9 1
Preț
Preț: Lei99 Lei194

Pandantive argint

Pandantive din argint unicat realizate cu migală handmade, care îmbină de minune simțul artistic, estetica, originalitatea.

Pandantive argint 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Pandantive argint Atellier

În calitate de artizani, ne dorim să putem oferi tot ce e unicat, clienților noștri. Mai mult decât atât, ne dorim să vă putem oferi întotdeauna alternative reale, opțiuni diverse expuse corect, din care să puteți alege în totală cunoștință de cauză. Tocmai din acest motiv, va prezentăm și o subcategorie dedicată pandantivelor din argint. Materialul cu care lucrăm este de fiecare dată argint marcat 925 (procentaj metal prețios de 92,5%), formula optimă găsită până în prezent, în ceea ce privește durabilitatea produselor de gen.

Fie ele jucăușe, cu parfum de copilărie, ori sobre, boeme sau romantice, încărcate de eleganță și somptuozitate, pandantivele pe care le veți găsi aici sunt realizate cu migală, unicat, integral handmade, pe suport de metal prețios, și pot întruni toate cerințele oricărui pretențios, fiind nu doar niște produse frumoase, ci și o investiție care nu se depreciază în timp. Îmbinând de minune simțul artistic, estetica și originalitatea cu materialele calitative și tehnica handmade, pandantivele de argint se pot dovedi a fi un cadou inspirat și memorabil, de fiecare dată, fie că vrei să impresionezi pe cineva drag, fie că îți rezervi chiar ție un răsfăț binemeritat.