Retur

Avem ├«ncredere ├«n bijuteriile noastre ┼či ├«╚Ťi oferim 14┬ázile calendaristice de la primire pentru a returna produsul comandat de pe site, f─âr─â a invoca orice motiv.

Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice. Completarea electronică a formularului de retur de mai jos este obligatorie.

Noi vom suporta costul return─ârii produselor, folosind acela╚Öi serviciu de transport prin care au fost livrate produsele. Produsele pot fi trimise ┼či prin alt─â metoda de transport, caz ├«n care ve┼úi suporta cheltuielile de transport. ┬á

├Än termen c├ót mai scurt ve╚Ťi┬áprimi contravaloarea comenzii returnate ├«n contul dumneavoastr─â, termenul maxim fiind de 14 zile de la primirea electronic─â a confirm─ârii de retur. De re┼úinut: returnarea banilor se va face prin transfer bancar.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezint─â┬ámodific─âri fizice, semne de purtare, defec╚Ťiuni, lipsuri ╚Öi toate produsele personalizate (produse ce fac parte din categoria Bijuterii personalizate ╚Öi produse create la cerere, altele dec├ót cele afi╚Öate pe site).

Pentru a putea returna produsul/produsele, trebuie s─â completa┼úi formularul de retur care s─â con╚Ťin─â num─ârul comenzii ┼či produsul comandat de la noi. Acest formular este disponibil aici:

Formular de retur