Semn de carte cu flori verzi

  • 58,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Semnul de carte cu flori este un cadou minunat pe care îl poți face unui prieten pasionat de literatură, unui profesor sau chiar ție însuți, ca cel mai estetic imbold de a citi, poate, mai mult decât o faci deja.

Pentru orice cititor împătimit și spirit boem, căruia îi place să acompanieze fiecare cafea sau ceai fierbinte, acasă sau în oraș, cu măcar câteva pagini din cartea favorită a momentului, pentru orice domnișoară cochetă care profită și de timpul dintre câteva stații de autobuz pentru a mai parcurge măcar un capitol scurt, pentru orice doamnă profesor modernă și dedicată, care își poartă întotdeauna suportul de curs ca pe cea mai de preț bijuterie, un semn de carte elegant poate reprezenta un cadou absolut memorabil.

Semnul de carte cu flori este un element distinctiv, un accesoriu statement, care spune multe despre caracterul purtătorului său și seriozitatea cu care își tratează pasiunea pentru citit. Decorat manual cu zeci de petale și frunzulițe delicate modelate cu migală din argilă polimerică, acest semn de carte chic cu aer vintage, boem și romantic, este cu siguranță o adiție pe cât de utilă, pe atât de inedită și aspectuoasă, adusă oricărei colecții de iubitor al cuvintelor.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Alamă, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice lungime 8,5 cm, lățime 2,3 cm
Culori maro, verde, bej, ocru
Ambalaj cutie carton tip perniță
Alte specificaţii produs însoțit de factură și garanție

Întrebări pentru Semn de carte cu flori verzi

Pune o întrebare

Review-uri (0) Semn de carte cu flori verzi

Scrie un review

Notă