Set argint Bright night

Argint 925, argilă polimerică, cristale

  • 259,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: GRATUITĂ

Setul de argint Bright night, format dintr-o pereche de cercei rotunzi, de mici dimensiuni, și un lanț cu pandantiv perfect asortat, îmbină două dintre elementele noastre preferate - florile și bolta înstelată, surprinsă ca într-o seară senină de vară. Fiind lucrat integral de mână, ca toate celalalte produse ale noastre, pe suport de argint, setul Bright night își caută purtătoarea perfectă, printre toate acele doamne delicate, cu eleganță subtilă, de inspirație romantică, care știu cât de mare diferență poate face un detaliu perfect plasat.

Metalul nobil, forma feminină, cromatica veselă și versatilă, micile petale create și plasate individual, cu grijă, pe fundalul albastru, plin de "steluțe" din particule strălucitoare, toate creează împreună acest produs delicat și de încredere, potrivit și celor mai pretențioase dintre caractere.

Cu gingășie, setul de argint Bright night poate complimenta și ținute de altfel anoste, așezându-se pe tine, ca purtătoare, în lumina potrivită, cea în care ai merita să te regăsești în fiecare zi!

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argilă polimerică, cristale
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul bazelor 18 mm, lungime lant de argint 40 cm
Culori albastru, alb, verde
Ambalaj cutie de bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review