Set argint Bright night

  • 219,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Setul de argint Bright night, format dintr-o pereche de cercei rotunzi, de mici dimensiuni, și un lanț cu pandantiv perfect asortat, îmbină două dintre elementele noastre preferate - florile și bolta înstelată, surprinsă ca într-o seară senină de vară. Fiind lucrat integral de mână, ca toate celalalte produse ale noastre, pe suport de argint, setul Bright night își caută purtătoarea perfectă, printre toate acele doamne delicate, cu eleganță subtilă, de inspirație romantică, care știu cât de mare diferență poate face un detaliu perfect plasat.

Metalul nobil, forma feminină, cromatica veselă și versatilă, micile petale create și plasate individual, cu cea mai mare grijă, pe fundalul albastru, plin de "steluțe" din particule strălucitoare, toate creează împreună acest produs delicat și de încredere, potrivit și celor mai pretențioase dintre caractere.

Cu gingășie, setul de argint Bright night poate complimenta și ținute de altfel anoste, așezându-se pe tine, ca purtătoare, în lumina potrivită, cea în care ai merita să te regăsești în fiecare zi!

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică, cristale Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul bazelor 18 mm, lungime lant de argint 40 cm
Culori albastru, alb, verde
Ambalaj cutie de bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Set argint Bright night

Pune o întrebare

Review-uri (0) Set argint Bright night

Scrie un review

Notă