Set argint Enchanted Flowers

  • 239,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Setul de argint Enchanting Flowers este frumos, colorat și unic precum spiritul tău! Atât de primăvăratic cât să lumineze orice încăpere, atât de inedit cât să însuflețească orice ținută, indiferent ce stil ai aborda. 

Setul de argint Enchanting Flowers este lucrat integral de mână, cu pasiune și pricepere, din materiale de cea mai bună calitate și cu maximă atenție acordată fiecărui detaliu. 

Pentru setul de argint Enchanted Flowers s-a folosit o bază de culoare albastru-turcoaz pe care s-au modelat flori în diferite nuanțe de roz, o combinație de culori ce va adăuga puncte de lumină și culoare ținutei tale.  Acest set de argint este creat manual, prin tehnica broderiei, fiecare petală, frunză sau detaliu de pe acest pandantiv sunt modelate manual și așezat atent, cu delicatețe, folosind un ac împreună cu alte unelte fine.

Prin procesul amplu de creație se asigură unicitatea fiecărui produs, nicio lucrare neputând fi recreată cu fidelitate de 100%. Spre deosebire de multe alte domenii însă, aici trăim avantajul de a nu fi nevoie de fidelitate - ba chiar din contră - când vine vorba de micile și prețioasele noastre bijuterii. Niciodată nu ți-a stat mai la îndemână un cadou mai inspirat, meșteșugit cu dragoste special pentru viitoarea sa purtătoare. 

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul bazei rotunde 18 mm, lungime totală cercei 30 mm, lungime lanț 40 mm cercei: tortițe inchise - sistem de inchidere leverback, baza rotundă mobilă
Culori albastru-turcuaz, roz, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Set argint Enchanted Flowers

Pune o întrebare

Review-uri (0) Set argint Enchanted Flowers

Scrie un review

Notă