Set bijuterii Bufniță cu flori

  • 129,00 Lei

Disponibilitate: Comandă specială > 30 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Lucrat integral manual, setul de bijuterii Bufniță cu flori este perfect pentru orice doamnă sau domnișoară care își dorește o pată de culoare în ținuta sa. 

Fantezist și impecabil montat, pandantivul în formă de bufniță poate da viață oricărei ținute, prin caracterul său, iar gama cromatică de nuanțe de roșu și roz pe un fond alb perlat, oferă posibilități nemărginite. Asortați cu pandantivul bufniță sunt cerceii de argint cu șurub, delicați,  lucrați cu migală pe mici dimensiuni cu model floral asemănător.

Înveselește-ți și tu ținuta cu setul Bufniță cu flori sau oferă-l cadou unei prietene, îi va aduce bună dispoziție!

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Pandantiv din Alamă; Lanț din inox; Cercei de Argint; Cristale Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice Dimensiuni pandantiv: 5,5 cm x 3,5 cm; Lungime lanț 60 cm; Cercei cu sistem de inchidere cu șurub, diametrul de 11 mm; Cristale Swarovski roz de 4 mm ochii bufniţei
Culori alb perlat, roșu, roz, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Set bijuterii Bufniță cu flori

Pune o întrebare

Review-uri (0) Set bijuterii Bufniță cu flori

Scrie un review

Notă