Set cercei şi pandantiv Sunflower (floarea soarelui)

  • 229,00 Lei

Disponibilitate: Pe stoc

Vă informăm că toate comenzile se desfăşoară şi sunt livrate în deplină siguranţă prin Sameday curier. Bucură-te de comanda ta!

Așa-i că ți-ai dori o vară fără sfârșit? Și noi!

Și chiar de nu am reuși să facem asta posibil la propriu, te putem ajuta să arăți oricând ca desprinsă dintr-un tablou idilic de vacanță. Setul de argint Sunflower (floarea soarelui), creat cu măiestrie și dragoste, din argint placat cu aur, modelat din argilă, îți va deveni cel mai bun prieten în căutarea lookului perfect de vară.

Nimic nu a fost vreodată mai ușor de asortat decât strălucirea solară și zâmbetul unei femei fericite. Astfel că setul de argint Sunflower (cercei floarea soarelui cu pandantiv) ți se oferă în dar pentru a crea combinația perfectă a celor două, spre desăvârșirea oricărui stil ales. Fie el romantic, boem, jucăuș sau elegant, aspectul dorit va fi întotdeauna la îndemână, cu setul Sunflower, creat pentru iubitoarele de soare și frumos.

Iar dacă tot nu suntem dispuși să renunțăm atât de ușor la vară, ce-ar fi să n-o purtăm numai în suflet?

Acesta este un produs realizat manual (handmade), datorită afişării culorilor pe diferite ecrane pot exista mici diferențe de culori în comparaţie cu imaginile de mai sus.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925 placat cu Aur, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametru cercei 10 mm, lungime cercei 16 mm, diametru pandantiv 18 mm, lungime lanț cu zale 40 cm
Culori galben, maro, albastru
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Set cercei şi pandantiv Sunflower (floarea soarelui)

Pune o întrebare

Review-uri (0) Set cercei şi pandantiv Sunflower (floarea soarelui)

Scrie un review

Notă