Set inox Flower Island

  • 100,00 Lei

Disponibilitate: În Stoc

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Delicat, elegant și foarte fresh, datorită combinației cromatice deosebite, setul din inox Flowers Island este fără doar și poate o alegere minunată pentru o domnișoară sau o doamnă tânără - în spirit, evident, că în vârstă nu credem. Nu când vine vorba de orice înseamnă o expresie a stilului personal, în orice caz. 

Lucrat cu pasiune și o deosebită atenție acordată fiecărui detaliu, setul din inox Flowers Island, format din cercei, pandantiv și lanț, atrage orice priviri cu acest caracter puternic, desăvârșit, ce își păstrează, însă, fără efort, doza perfectă de rafinament. Tema florală este complimentată de alegerile cromatice, dând un aer proaspăt și primăvăratic întregului ansamblu.

Extrem de potrivit ca un cadou cu care nu prea poți da greș, setul din inox Flowers Island se va asorta minunat cu orice ținută, de la cele sobre, elegante, care își caută doar o pată potrivită de culoare, și până la cele mai îndrăznețe, purtate la o petrecere pe plajă, în bătaia brizei sărate.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Inox (oțel inoxidabil), argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice Pandantiv: diametru pandantiv 20 mm, lungime lanț la alegere: 40 mm, 50 mm sau 60 mm; Cercei: diametrul 14 mm, sistem de închidere pe lob cu șurub
Culori albastru-petrol, roz, turcuaz, maro
Ambalaj cutie pentru bijuterii

Întrebări pentru Set inox Flower Island

Pune o întrebare

Review-uri (0) Set inox Flower Island

Scrie un review

Notă