Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

Prin accesarea și folosirea site-ului  www.atellier.ro, sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare, menționate mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

1. Drepturi de autor

Informațiile conținute în acest site sunt proprietatea ATELLIER ONLINE SRL din Cluj-Napoca, identificat cu CUI14557673, J12/647/2002.  Folosirea fără dreptul de utilizare, obținut în scris, a oricărui text, imagine sau logo este interzisă și se pedepseste conform legii.  Proprietarul site-ului www.atellier.ro  are dreptul de a modifica aceste prevederi fără nici o informare în prealabil.

2. Descriere produse

Site-ul www.atellier.ro comercializează bijuterii și accesorii, lucrate manual cu argila modelabilă care se întărește prin coacere, accesorizate cu cristale Swarovski, perle Swarovski, mărgele din sticlă și alte cristale. Suportul sau bazele bijuteriilor și accesoriilor Atellier sunt din: Argint 925, Argint 925 placat cu Aur, Argint 925 placat cu Rodiu, inox (oțel inoxidabil) sau alamă.
Prețurile afișate în cadrul site-ului www.atellier.ro sunt în lei. ATELLIER ONLINE SRL își rezervându-și dreptul de a modifica prețurile produselor, oricând, fără nici o notificare.

3. Comandă și plată

Adaugați în coş produsele dorite şi finalizați comanda. La finalizarea primei comenzi se va crea un cont, urmând ca de la a doua comandă, să vă autentificați cu adresa de mail și parolă. Fiecare comandă sau bijuterie este realizată handmade pe baza unei comenzi ferme, realizarea comenzii va demara numai după confirmarea plăţii. 

Finalizarea comenzii se va face în cadrul unei pagini securizate, unde veţi confirma datele de livrare şi modalitatea de plată.

1. Ramburs - plata cash la curier;

2. Transfer bancar (virament), urmând să primiţi şi pe email instrucţiunile de transfer de mai jos. Plata se va efectua către:

  • Beneficiar: ATELLIER ONLINE SRL
  • Cont/Iban:  RO03INGB0000999908399408
  • Banca: ING BANK N.V. AMSTERDAM

La descriere transfer specificaţi numărul comenzii dumneavoastră.

După confirmarea plăţii vă vom contacta telefonic sau pe email, pentru confirmarea datelor şi a termenului de livare. De regulă termenul de livrare este cel specificat în pagina fiecărui produs și este în funcție de disponibilitatea materialelor și de complexitatea modelului ales. Deoarece este un produs lucrat manual, pot exista ușoare diferențe între produsul realizat la comandă și produsul afișat în poze, fiecare bijuterie fiind unică. 

Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.
Înainte de livrare veți primi un email cu poze detaliate ale bijuteriilor sau accesoriilor comandate.
Pentru comenzi de bijuterii personalizate, vă rog să ne contactați prin intermediul site-ului sau prin email la adresa comenzi@atellier.ro.

 

4. Livrare

Livrarea comenzii se va face doar pe teritoriul României, inclusiv în Cluj-Napoca, prin curier (în localitățile cu acoperire Sameday curier) sau poșta rapidă la adresa specificată de dumneavoastră în comandă. 


Pentru comenzi peste 190 Lei, transportul este GRATUIT. La comenzile sub 190 lei, costul transportului este de 19 lei și se va achita împreună cu produsele comandate.

Coletul trimis prin curier sau poșta rapidă va fi expediat direct la adresa menționată de client in 24-48 de ore de la data confirmarii prin email sau telefon.  Termenul de livrare poate fi mărit din cauza condițiilor meteo deosebite, greve sau sărbători importante din an.
Produsele comandate vor fi atent ambalate în cutii de bijuterii oferite de noi și în plicuri antișoc. Fiecare produs va fi însoțit de certificat de garanție și factură fiscală în original.

 

5. Confidențialitatea datelor

Citiți aici : https://www.atellier.ro/declaratia-de-confidentialitate

 

6. Garanție

Atellier Wearable Art oferă 6 luni garanție printr-un certificat ce va însoți fiecare produs, pentru urmatoarele proceduri:  lipituri, asamblaje și construcții, în cazul în care sunt îndeplinite condițiile de îngrijire descrise mai jos.

Îngrijirea bijuteriilor

Pentru ca bijuteriile dumneavoastră să nu-și piardă strălucirea și frumusețea în timp, vă oferim câteva sfaturi pentru întreținerea lor:

 Argintul se oxidează cel mai des din cauza umezelii. Evitați să purtați bijuteriile când faceți duș și nu le lasați in baie deoarece aburii le-ar putea modifica aspectul sau strălucirea. Argila polimerică este rezistentă la apă, dar metalul nu.  Dacă din greașeală bijuteriile se udă, vă rog sa le ștergeți imediat cu un șervetel absorbant sau o pânză de bumbac.

Bijuteriile își pot modifica aspectul uneori și din cauza ph-ului pielii dar și a compușilor cu sulf sau clorină, de aceea evitați să le purtați la piscine și la bazinul de înot.

Argila polimerică este puțin flexibilă, dar tratați bijuteriile cu argilă polimerică cu delicatețe, în cazul în care le îndoiți sau le loviți se pot rupe.
Bijuteriile din argilă polimerică nu sunt rezistente la zgârieturi, de aceea evitați păstrarea lor împreună cu alte obiecte ascuțite, chei sau monede, se pot deteriora. De asemenea evitați purtarea bijuteriilor în timp ce dormiți.

Aplicați parfumul preferat înainte de purtarea bijuteriilor și evitați folosirea spray-ului fixativ în apropierea acestora.

Îndepărtați bijuteriile înainte de a face curățenie și evitați contactul lor cu substanțe chimice.

În cazul bijuteriilor accesorizate cu cristale Swarovski trebuie evitate lovirile, acestea se pot sparge, ciobi sau se pot desprinde. 

Pentru a păstra bijuteriile dumneavoastră în siguranță, acestea trebuie păstrate în locuri închise și uscate, ferite de lumina soarelui, în cutiuțe de bijuterii, casete de bijuterii sau săculeți din material.

ATELLIER ONLINE SRL declară pe proprie răspundere și garantează următoarele:

- Produsele “Atellier" comercializate de către www.atellier.ro sub denumirea de bijuterii de argint sunt realizate cu baze sau elemente din Argint marcate cu ștanța 925 și pot fi placate cu Rodiu (Elementele placate cu rodiu își păstrează aspectul inițial mult mai mult timp. Acest metal nu oxidează și nu se înnegrește în timp. Culoarea este mai închisă decât cea a argintului 925, semănând mai mult cu aurul alb.) sau placate cu Aur (Elementele sunt acoperite cu 2 straturi de aur de 24 de karate: unul de bază și altul de finisare. Datorită acestui tip de placare, elementele sunt mult mai durabile.), direct de la producător. Proveniența materialelor și furniturilor de argint sunt: de la producatori din Polonia sau furnizori din România.
- Produsele “Atellier" comercializate de către www.atellier.ro sub denumirea de bijuterii din inox, bijuterii și accesorii, sunt realizate din materiale cu proveniență de la furnizori din China sau din România.
- Produsele “Atellier" comercializate de către www.atellier.ro sub denumirea de bijuterii cu cristale Swarovski sunt realizate cu cristale autentice austriece “Swarovski Elements” cu proveniență de la furnizori din Polonia sau din România.

 

7. Retur 

Avem încredere în bijuteriile noastre şi îți oferim 14 zile calendaristice pentru a returna produsul comandat de pe site, fără penalități și fără a a invoca orice motiv.
Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Completarea electronică a formularului de retur este obligatorie.
Noi vom suporta costul returnării produselor, folosind același serviciu de transport prin care au fost livrate produsele. Produsele pot fi trimise şi prin altă metoda de transport, caz în care veţi suporta cheltuielile de transport. 
În termen cât mai scurt vei primi contravaloarea comenzii returnate în contul din care ați efectuat plata comenzii către noi, termenul maxim fiind de 14 zile de la primirea electronică a confirmării de retur. De reţinut: returnarea banilor se va face prin aceeași metodă de plată ca la comanda inițială.
Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, semne de purtare, defecțiuni, lipsuri și toate produsele personalizate (produse ce fac parte din categoria Bijuterii personalizate și produse create la cerere, altele decât cele afișate pe site).


Pentru a putea returna produsul/produsele, trebuie să completaţi formularul de retur care să conțină numărul comenzii şi produsul comandat de la noi. 
Acest formular este disponibil aici:  https://www.atellier.ro/index.php?route=account/return/add

Pentru orice nelămuriri, informații și întrebări vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email: hello@atellier.ro