Categorie
59 43
65 37
66 9
67 8
68 5
76 3
60 11
78 4
61 4
74 4
75
77 7
64 4
79 3
62
Materiale
1 44
2 3
3 9
4 10
5 13
8 1
Tip închizători
18 3
Culori cristal Swarovski
13 2
14 2
16 1
17 1
15 2
Motive
9 34
10 7
11 3
Preț
Preț: Lei20 Lei249

Bijuterii

Brățară argint Cat Love
95,00 Lei Fără TVA: 95,00 Lei

Poate că iubești pisicile, ori poate că știi să te alinți ca una, sau poate că numele tău de alint își are rădăcini pisicești – ei bine, oricare ar fi cazul, noi suntem siguri că vei adora brățara Cat Love. Lucrată integral de mână, pe suport din argint, cu cea mai mare atenție acordată fiecărui det..

Adaugă în Coş
Brățară argint Poppy Passion
159,00 Lei Fără TVA: 159,00 Lei

Așa cum se relevă încă din titlu, brățara de argint Poppy Passion e despre iubirea pentru minunatele și fragilele flori roșii și pasiunea pe care o reprezintă. În culturile străvechi, macul este des întâlnit, având una dintre cele mai diverse simbolistici. Astfel, atât romanii cât şi grecii consi..

Adaugă în Coş
Brățară argint Purple Mood
129,00 Lei Fără TVA: 129,00 Lei

Brățara de argint Purple Mood ți se dedică ție, iubitoarei sofisticate de frumos, melancolicei și spiritualei, femeii elegante și deosebite, indiferent de vârstă!  Culoarea mov este considerată a fi culoarea regilor, culoarea bogăției, a demnității, dar și a pasiunii, romantismului și emoțiilor. ..

Adaugă în Coş
Brățară argint Sparkling Unicorn
195,00 Lei Fără TVA: 195,00 Lei

Legenda spune că e suficient să îl privești, și îl vei putea auzi chicotind. Stai să vezi cum e să îl porți! Noi spunem că nu e cazul să ne crezi pe cuvânt. Vrei să arăți așa cum te simți, să fii unică și nonconformistă, ori să poți aborda oricând vrei un look ca de festival? Atunci brățara de argin..

Adaugă în Coş
Broșă A Bird's Song
25,00 Lei Fără TVA: 25,00 Lei

Pentru orice iubitoare de primăvară, soare și natură proaspăt renăscută, pentru orice admiratoare a trilurilor vesele de păsări grăbite într-o dimineață caldă, pentru tine, aceea care poți simți parfumul primăverii încă de dinainte ca zăpada să se fi topit complet de pe streșini, am lucrat, cu drag ..

Adaugă în Coş
Broșă cu bufnițe
40,00 Lei Fără TVA: 40,00 Lei

Broșa este un accesoriu chic de fiecare dată, original și de efect, chiar și pentru persoanele care nu apreciază, în mod deosebit, bijuteriile. Astfel, dacă te regăsești în situația în care cunoști o astfel de persoană, pentru care bijuteriile clasice nu reprezintă un must, însă vrei totuși să îi fa..

Adaugă în Coş
Broșă cu flori
35,00 Lei Fără TVA: 35,00 Lei

Pentru o apariție de fiecare dată tonică și originală, te poți baza întotdeauna pe elementele de inspirație forală, pe diverse accesorii statement, care să îți ofere distincția pe care ți-o dorești. Broșa cu flori este unul dintre aceste elemente, ce întrunește toate acele calități necesare pentru a..

Adaugă în Coş
Broșă cu pisici
45,00 Lei Fără TVA: 45,00 Lei

Broșa este un accesoriu chic de fiecare dată, original și de efect, chiar și pentru persoanele care nu apreciază, în mod deosebit, bijuteriile. Astfel, dacă te regăsești în situația în care cunoști o astfel de persoană, pentru care bijuteriile clasice nu reprezintă un must, însă vrei totuși să îi fa..

Adaugă în Coş
Broșă Forget Me Not
20,00 Lei Fără TVA: 20,00 Lei

Broșă cu flori de nu ma uita, perfecta pentru a lumina orice tinuta de pe tot parcursul anului. ..

Adaugă în Coş
Broșă Magic Unicorn
38,00 Lei Fără TVA: 38,00 Lei

Din tărâmul norilor pufoși din vată de zahăr și al munților de caramel, unde curg râuri de miere și sirop de zmeură, iar copacii au scoarța de ciocolată, a luat naștere, prin mâini pricepute și o deosebită atenție acordată fiecărui detaliu, broșa Magic Unicorn. Lucrată integral manual, aceasta se as..

Adaugă în Coş
Broșă Poppy Field
45,00 Lei Fără TVA: 45,00 Lei

O broșă este întotdeauna un element de efect, un accesoriu rafinat ce poate însoți orice stil vestimentar, în mod delicat și inedit. Cu toate astea, broșa Poppy Field nu este un simplu accesoriu, nu este doar un element decorativ sau o mică bijuterie prinsă în piept. Aceasta poartă, în decorul său d..

Adaugă în Coş
Broșă Sunflower
35,00 Lei Fără TVA: 35,00 Lei

Pentru o apariție de fiecare dată tonică și originală, te poți baza întotdeauna pe elementele de inspirație solară, pe diverse accesorii statement, care să îți ofere distincția pe care ți-o dorești. Broșa cu motivul floarea soarelui este unul dintre aceste elemente, ce întrunește toate acele calităț..

Adaugă în Coş
Cercei argint Blue Grace
115,00 Lei Fără TVA: 115,00 Lei

Prin tonuri de albastru, alb și verde crud, cerceii de argint Blue Grace rămân în atenția oricărei iubitoare de frumos drept vestitori ai primăverii, sau, de ce nu, modalitatea perfectă de a o putea păstra alături, tot timpul anului.  Simbolurile florale delicate care decorează pandantivul sunt c..

Adaugă în Coş
Cercei argint Charming Colours
106,00 Lei Fără TVA: 106,00 Lei

Îți plac stilurile florale, romantice, poate cu influențe boho chic, ai o ținută uni pe care cauți sa o scoți din anonimat, sau poate doar vrei să îți mai păstrezi primăvara alături, pentru încă o vreme? Ce zici de întregul an? Cerceii de argint Charming Colours sunt aliatul tău de nădejde, indifere..

Adaugă în Coş
Cercei argint Cherry Blossom
129,00 Lei Fără TVA: 129,00 Lei

Fie că ești o romantică incurabilă, o iubitoare de primăvară, ori bărbatul din viața unei astfel de femei, ai ajuns exact unde trebuia! Lucrați integral de mână, cu cea mai mare atenție la detalii, pe suport de argint, cerceii Cherry Blossom te poartă înapoi în primele zile calde de primăvară, când ..

Adaugă în Coş
Cercei argint copii Playful Owls
89,00 Lei Fără TVA: 89,00 Lei

Lasă-ne să ghicim. Ești posesoarea unei personalități jucăușe și joviale, ești sociabilă și îți place să te păstrezi în ton cu moda, fără a aborda însă ținute care să pară intens studiate. Te simți bine în pielea ta, ești chic și ai un stil relaxat, cu toate că nu lași prea multe la voia întâmplării..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Passion
135,00 Lei Fără TVA: 135,00 Lei

Dacă ești o persoană care pune întotdeauna preț pe imaginea sa, care apreciază de fiecare dată impactul puternic pe care îl are apariția sa în contextul potrivit, dacă îți place să fii în centrul atenției și nu te sfiești niciodată să lași o impresie marcantă, oriunde te găsești, sau doar ai nevoie ..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Pink Glitter
120,00 Lei Fără TVA: 120,00 Lei

Creați prin aceeași tehnică handmade care ne reprezintă, cu cea mai mare atenție acordată fiecărui detaliu, cerceii de argint și cristale Swarovski Pink Glitter sunt un melanj deosebit de eleganță și culoare, veselie și unicitate. Jocul cromatic inedit, creat de dispunerea cristalelor în efect de..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Ruby Sparkle
155,00 Lei Fără TVA: 155,00 Lei

Nu există femeie, sau mai bine zis - om - pe lumea asta, care să nu își dorească, măcar ocazional, să strălucească. Iar pentru fix acele momente, în care nu te simți poate chiar cea mai inspirată în alegerea vestimentară, în care nici părul nu ți se așează chiar așa cum ți-ai dori, ori nu ai avut..

Adaugă în Coş
Cercei argint Dark Sensation
120,00 Lei Fără TVA: 120,00 Lei

Noi știm. Ești o persoană bună, cuminte și răbdătoare, înțelegătoare și romantică, elegantă și veselă. Mai știm, însă, încă un lucru - fiecare dintre noi avem și acea parte a noastră, mai bine sau mai puțin ascunsă, în care nu mai suntem chiar așa de cuminți. Latura umbrită a lunii, cum s-ar zice, c..

Adaugă în Coş
Cercei argint Enchanted Flowers
135,00 Lei Fără TVA: 135,00 Lei

Cerceii de argint Enchanting Flowers sunt frumoși, colorați și unici precum spiritul tău! Atât de primăvăratici cât să lumineze orice încăpere, atât de inediți cât să însuflețească orice ținută, atât de versatili cât să nu fie nevoie să te desparți de ei, indiferent ce stil ai aborda. Atât. Și nimic..

Adaugă în Coş
Cercei argint Gentle Breeze
93,00 Lei Fără TVA: 93,00 Lei

Cerceii de argint Gentle Breeze conferă, celei ce alege să îi poate, aerul proaspăt al unei dimineți de primăvară. Lucrați cu pricepere, pe suport de argint, petală cu petală, și puternic contrastanți din punct de vedere cromatic, cerceii Gentle Breeze se vor transforma într-un punct focal subtil, p..

Adaugă în Coş
Cercei argint Happy Wish
73,00 Lei Fără TVA: 73,00 Lei

Sărbătorile vin, sărbătorile vin... Ei bine, știm tu toții că orice Crăciun vine cu miros de brad și portocale, cu căldura familiei, a sobei și a vinului fiert, cu bucuria cadourilor de sub brad, cu pregătiri și anticipație. De multe ori, însă, suntem siliți să recunoaștem că sărbătorile au și acea ..

Adaugă în Coş
Cercei argint La vita e bella
129,00 Lei Fără TVA: 129,00 Lei

Ești genul de persoană veselă și jovială, comunicativă și care se face ușor plăcută tuturor celor din jur, prin natura sociabilă și naturală? Atunci cerceii de argint La vita e bella sunt realizați cu gândul la tine!  Eclectici și explozivi ca un curcubeu, imposibil de trecut cu vederea, însă raf..

Adaugă în Coş
Bijuterii 1 - 24 din 76 (4 pagini)

Bijuterii Atellier

Indiferent care îți este stilul, ce ținută cauți să accesorizezi sau cui ai de făcut, poate, un cadou, te asigurăm că vei găsi tot ceea ce cauți răsfoind, cu puțină răbdare, paginile site-ului nostru. Cercei, pandantive, brățări, inele separate ori în seturi complete de bijuterii din argint 925, toate lucrate cu o deosebită migală, handmade, unicat, din materialele cele mai calitative, după design-uri inedite. Nu este gust pe care să nu îl fi luat în seamă, ori personalitate pe care să nu fi căutat să o surprindem și să o complimentăm în (și prin) bijuteriile noastre unicat.

Bijuterii handmade unicat, bijuterii deosebite

Fiindcă noi știm că orice bijuterie își arată adevărata frumusețe doar atunci când o poate reflecta întru totul pe cea a persoanei care alege să o poarte.

Astfel, te rugăm să îți iei puțin timp și să îți permiți să te "pierzi" printre categorii, în căutarea bijuteriilor unicat care ți se potrivesc, să privești fotografiile și să citești descrierile pe care ți le-am pregătit; avem convingerea că vei rămâne plăcut surprins/ă de ceea ce vei întâlni.

Îți urăm ședere plăcută. Și nu uita: tot ceea ce facem, facem handmade pentru tine.