Despre noi

Atellier Wearable Art a luat naștere din pasiune pentru originalitate, unicitate, fantezie.

Bijuteriile Atellier Wearable Art sunt decorate handmade prin tehnica broderiei cu acul. Fiecare detaliu de pe bijuterie este modelat de mână (handmade) și montat cu delicatețe, la locul potrivit, cu ajutorul unui ac şi unelte fine. Bijuteriile finite și combinaţiile cromatice sunt modele proprii, reprezentând creații/produse unice realizate în atelierul nostru.

Elena Atellier Wearable Art

Numele meu este Elena, iar prin acest site voi încerca să te transpun în lumea pasiunii mele. Sunt născută și crescută în Transilvania pe tărâmuri pitorești din nord-vestul României, am o familie care îmi încununează zi de zi existența, în fiecare dimineață mă trezesc cu ceea ce iubesc.

Din copilărie am iubit artele vizuale, culorile, modelajul, lucrul manual în general. Am crescut înconjurată de obiecte deosebite, create de mână, întrucât părinții și bunicii mei aveau drept pasiune artizanatul din nordul tării și apreciau cu dedicare detaliile lucrate manual.

Dorința mea a fost să realizez mici jucării și figurine pentru fetițele mele, într-o manieră originală. Așa am descoperit modelarea prin argila modernă și am rămas uimită de versatilitatea sa, de opțiunile infinite pe care le oferă. Am realizat pentru început figurine, animăluțe, apoi litere, cifre și, încet, încet, am descoperit pasiunea de a crea bijuterii cât mai în detaliu.

Satisfacţia clienților oferă motivația și încrederea necesare pentru a crea şi decora de fiecare dată piese originale, colorate, îndrăznețe, într-un ritm motivat şi neobosit prin pasiune.

Îţi mulţumim că ne-ai vizitat şi poate vei alege să porţi sau să dăruieşti o bijuterie handmade de la Atellier Wearable Art.