Despre

Până la urmă, avea mare dreptate Confucius când spunea: "dacă-ți place ceea ce faci, nu vei munci nici o singură zi din viața ta".

E valabil și pentru noi, și credem că asta se vede în rezultatele noastre.

Numele meu este Elena din Cluj-Napoca, iar în acest site voi încerca să te transpun în lumea mea. Sunt născută și crescută în Transilvania, pe tărâmuri pitorești din inima României, am o familie care îmi încununează, zi de zi, existența, iar în fiecare dimineață mă trezesc să fac ceea ce iubesc. Știu, sunt o norocoasă.

Încă de când eram copil, am iubit artele vizuale, culorile, modelajul, lucrul manual, în general.  De asemenea, am crescut înconjurată de obiecte deosebite, create de mână, întrucât părinții și bunicii mei aveau drept pasiune artizanatul și apreciau, cu dedicare, lucrurile realizate manual. 

Brand-ul Atellier a luat naștere dintr-o joacă. Dorința mea inițială fusese să realizez accesorii, jucării și figurine pentru fetițele mele, într-o manieră originală. Așa am descoperit argila și am rămas uimită de versatilitatea sa, de opțiunile infinite de care mi le oferea. Din această argilă, sau lut polimeric, cum mai este denumită modern, am realizat la început câteva figurine, animăluțe, apoi litere, cifre și, încet, încet, am descoperit pasiunea de a lucra cu acest material.

Bijuteriile Atellier sunt realizate, marea lor majoritate manual prin tehnica broderiei cu acul. Fiecare detaliu de pe bijuterii sau aceesorii este modelat de mână (handmade) și montat cu delicatețe, la locul potrivit, cu ajutorul unui ac sau a altor unelte fine. Toate bijuteriile și accesoriile sunt create de mână, acestea reprezentând creații unice. 

 

Citeste aici "Povestea bijuteriilor Atellier"