Categorie
72 8
63 7
Materiale
4 1
5 15
Motive
9 9
10 2
11 1
Culori cristal Swarovski
14 1
Pre╚Ť
Pre╚Ť: Lei26 ÔÇö Lei60

Accesorii

├Än aceast─â categorie vei putea g─âsi bro╚Öe deosebite dar ╚Öi semne de carte minunate, precum ┼či alte accesorii.

Accesorii 1 - 15 din 15 (1 pagini)

Accesorii bijuterii Atellier

Dup─â c├óte bine ╚Ötim cu to╚Ťii, str─âlucirea ╚Öi farmecul unui ansamblu vestimentar nu stau doar ├«n alegerea ╚Ťinutei, ci ╚Öi a multor alte elemente, care o completeaz─â. Putem ├«ncepe cu coafura, machiajul, atitudinea, ╚Öi putem continua cu accesoriile. Care nu se rezum─â doar la bijuterii.

Puterea detaliilor, c├ónd vine vorba de impactul general al unei apari╚Ťii, este de necontestat. Mici accente de culoare, inspirat plasate, pot face dintr-o ╚Ťinut─â altminteri destul de anost─â, un ansamblu chic, stilat ╚Öi foarte de efect. ╚śi fiindc─â noi ne m├óndrim cu spiritul de artizan ╚Öi dib─âcia m├óinilor care creeaz─â aceste accesorii rafinate, cu at├óta dragoste ╚Öi migal─â, nu puteam s─â ne rezum─âm doar la partea de accesorii reprezentat─â de bijuteriile clasice.

Astfel, ├«n aceast─â categorie vei putea g─âsi bro╚Öe deosebite, capabile s─â insufle╚Ťeasc─â ╚Öi re├«mprosp─âteze orice alegere vestimentar─â, oglindind personalitatea unic─â a purt─âtoarei sale, dar ╚Öi semne de carte minunate, utile ╚Öi cu un puternic parfum boem, numai bune de personalizat ╚Öi oferit cadou oric─ârui cititor ├«mp─âtimit, indiferent de sex sau v├órst─â.