Categorie
72 11
63 10
Materiale
3 3
4 1
5 21
Culori
14 4
22 1
Motive
9 12
10 2
11 1
Preț
Preț: Lei26 Lei75
Disponibilitate
6 15
9
8
10 1
11 2
12 3

Accesorii

După câte bine știm cu toții, strălucirea și farmecul unui ansamblu vestimentar nu stau doar în alegerea ținutei, ci și a multor alte elemente, care o completează.

Accesorii 1 - 21 din 21 (1 pagini)

Accesorii bijuterii Atellier Wearable Art

După câte bine știm cu toții, strălucirea și farmecul unui ansamblu vestimentar nu stau doar în alegerea ținutei, ci și a multor alte elemente, care o completează. Putem începe cu coafura, machiajul, atitudinea, și putem continua cu accesoriile. Care nu se rezumă doar la bijuterii.

Puterea detaliilor, când vine vorba de impactul general al unei apariții, este de necontestat. Mici accente de culoare, inspirat plasate, pot face dintr-o ținută altminteri destul de anostă, un ansamblu chic, stilat și foarte de efect. Și fiindcă noi ne mândrim cu spiritul de artizan și dibăcia mâinilor care creează aceste accesorii rafinate, cu atâta dragoste și migală, nu puteam să ne rezumăm doar la partea de accesorii reprezentată de bijuteriile clasice.

Astfel, în această categorie vei putea găsi broșe deosebite, capabile să insuflețească și reîmprospăteze orice alegere vestimentară, oglindind personalitatea unică a purtătoarei sale, dar și semne de carte minunate, utile și cu un puternic parfum boem, numai bune de personalizat și oferit cadou oricărui cititor împătimit, indiferent de sex sau vârstă.