Materiale
1 6
2 1
8 1
Motive
9 3
10 3
11 1
Preț
Preț: Lei68 Lei96

Cercei copii

Cercei argint copii Playful Owls Cercei argint copii Playful Owls
Cercei argint copii Playful Owls
89,00 Lei Fără TVA: 89,00 Lei

Lasă-ne să ghicim. Ești posesoarea unei personalități jucăușe și joviale, ești sociabilă și îți place să te păstrezi în ton cu moda, fără a aborda însă ținute care să pară intens studiate. Te simți bine în pielea ta, ești chic și ai un stil relaxat, cu toate că nu lași prea multe la voia întâmplării..

Adaugă în Coş
Cercei argint placați cu aur Red Poppy Cercei argint placați cu aur Red Poppy
Cercei argint placați cu aur Red Poppy
96,00 Lei Fără TVA: 96,00 Lei

Cerceii de argint placați cu aur Red Poppy sunt frumoși, delicați și eleganți, precum minunatele flori de mac. Lucrați integral de mână, pe suport de argint placat cu aur, pentru a satisface astfel și preferințele celor cărora li se potrivește mai bine acest tip de metal nobil, cerceii Poppy pot ..

Adaugă în Coş
Cercei argint copii Colours Cercei argint copii Colours
Cercei argint copii Colours
75,00 Lei Fără TVA: 75,00 Lei

Pentru că nici nevoile celor mai mici dintre noi nu pot fi vreodată trecute cu vederea, am creat cea mai la îndemână soluție, pe care atât micile domnișoare, cât și părinții lor, o vor adora.  Micuți, delicați, și cum nu se poate mai colorați, cerceii de argint Colours sunt atât de versatili, încât..

Adaugă în Coş
Cercei argint copii Happy Unicorn Cercei argint copii Happy Unicorn Nou
Cercei argint copii Happy Unicorn
89,00 Lei Fără TVA: 89,00 Lei

Printre cele mai râvnite produse din portofoliul nostru, și încă pe una dintre pozițiile fruntașe, se află fără doar și poate cerceii din argint pentru copii Unicorn. Rupți parcă direct din lumea vatei de zahăr, deosebiți și veseli, așa cum îi stă bine oricărei bijuterii menite să poposească la urec..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu șurub Colours Cercei argint cu șurub Colours Nou
Cercei argint cu șurub Colours
68,00 Lei Fără TVA: 68,00 Lei

Micuți, delicați, cu flori și cum nu se poate mai colorați, cerceii de argint Colours sunt atât de versatili, încât asortarea lor este, într-adevăr, o joacă de copil. Și fiindcă știm cu toții ca imaginația debordantă este unul din punctele forte ale micilor prințese, cerceii de argint Colours sunt p..

Adaugă în Coş
Cercei argint Happy Unicorn Rainbow Cercei argint Happy Unicorn Rainbow Nou
Cercei argint Happy Unicorn Rainbow
89,00 Lei Fără TVA: 89,00 Lei

Printre cele mai râvnite produse din portofoliul nostru, și încă pe una dintre pozițiile fruntașe, se află fără doar și poate cerceii din argint pentru copii Happy Unicorn. Rupți parcă direct din lumea vatei de zahăr, deosebiți și veseli, așa cum îi stă bine oricărei bijuterii menite să poposească l..

Adaugă în Coş
Cercei argint Magic Unicorn Cercei argint Magic Unicorn Nou
Cercei argint Magic Unicorn
75,00 Lei Fără TVA: 75,00 Lei

Știm cu toții (mă rog, cei care suntem) că nu e chiar ușor să fii părinte. Iar aici îi vom putea încadra atât pe cei naturali, cât și pe cei spirituali. Cerințele celor mici se pot dovedi a fi câteodată destul de dificil de întrunit, schimbătoare, ba chiar contradictorii, ori cel puțin ambiguu formu..

Adaugă în Coş
Cercei copii 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Cercei copii Atellier Wearable Art

Pentru cei mai mici dintre noi, am creat o colecție specială, care să întrunească toate cerințele de calitate și estetică necesare atât după standardele lor, cât și după cele ale părinților lor. Astfel, din mâini dibace și spirit creativ, au luat formă rând pe rând tot felul de creaturi magice însuflețite prin produse fantastice, demne până și de admirația celei mai pretențioase prințese. Unicorni colorați și bufnițe înțelepte, floricele delicate, pentru fetiţe mai mici și mai mari, toate sunt lucrate manual, cu cea mai mare atenție acordată fiecărui detaliu.

Materialele cu care lucrăm cerceii pentru copii sunt de cea mai bună calitate, variantele de închizători sunt adaptate în funcție de vârstă copii, iar metalul bazei este întotdeauna unul prețios, pentru a fi cât mai durabil, rezistent, blând cu urechiușele sensibile ale copiilor și pentru a ne permite să vă garantăm că bijuteriile își vor păstra proprietățile de astăzi, intacte în timp.