Materiale
1 7
2 1
8 1
Tip închizători
18 3
19 1
Motive
9 4
10 3
11 1
Preț
Preț: Lei70 Lei104

Cercei copii

Cercei pentru fetiţele noastre jucăuşe, unicorni colorați, bufnițe înțelepte, floricele delicate, special pentru copii mici și mai mari, demne de admirația celei mai pretențioase prințese.

Cercei copii 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Cercei copii Atellier

Pentru copii am creat o colecție specială de cerceii care să întrunească toate cerințele de calitate și estetică necesare atât după standardele lor, cât și după cele ale părinților lor.

Astfel, din mâini dibace și spirit creativ, au luat formă rând pe rând tot felul de creaturi magice însuflețite prin produse fantastice, demne până și de admirația celei mai pretențioase prințese. Unicorni colorați și bufnițe înțelepte, floricele delicate, pentru fetiţe mai mici și mai mari, toate sunt lucrate manual, cu cea mai mare atenție acordată fiecărui detaliu.

Materialele cu care lucrăm cerceii pentru copii sunt de cea mai bună calitate, variantele de închizători sunt adaptate în funcție de vârsta copiilor, iar metalul bazei este întotdeauna unul prețios, pentru a fi cât mai durabil, rezistent, blând cu urechiușele sensibile ale copiilor și pentru a ne permite să vă garantăm că bijuteriile își vor păstra proprietățile de astăzi, intacte în timp.